Synr Merhaba kızlar ikea dan bebek odasına gardrop çizdirdim Ama kararsızım memnun olan da var olmayan da daha önceden kullanan varmı ikea malları nasıl Acaba ?
gozdesh Synr ben giyinme odamdaki dolabı, karyola , şifonyer , divan ve son olarak bebeğimin dolabını da ikeadan aldım memnunum bi sorun yaşamadım. Ama sunta olduğu için çok darbe almaması lazım.
_Semtember_ Synr evimdeki bütün eşyalar, aklınıza ne gelirse hepsi ikeadan. Çok memnunum. Bebeğimin dolabını da ordan aldım 😊 yine eşya alacak olsam ordan alırım 😊
ags Synr ayakkabılık yemek masası divan ayna vb ürünler almıştım daha önce memnun kaldım bir sıkıntı yaşamadım. Bebeğin dolabını da oradan aldım. Şuan için memnunum gayet güzel
Zeynep_35 Synr ben ıkea dan aldım dolap ama cocuk bolumunden degıl ve cok memnunum cocuk bolumundekıler cok kucuktu genc cagınfa da kullanır 😊
Synr Modelleri hoşuma gidiyor benimde zaten bi pax kodumuz var sadece iskeletleri stokta yokmuş zaman geçtikçede farklı yorumlar duyuyorum 😂 zor işler ya çeyiz zamanı bile bu kadar düşünmedim 🙈
NilgunAhmet Synr bende pax dolabı bekliyorum 😅 bu gün mail geldi ümraniya mağazasında stoğa gelmiş.. birde sorum olacak yüksekliğini kaç cm almayı düşünüyosunuz dolabın
Synr NilgunAhmet eylülün ilk haftası diyorlardı gelmiş mi 🙈 yüksekliğini 236 en 200 olarak çizdirdim ama enden biraz küçülttüreceğim ileriyi düşünerek bebek dolabı değilde ben gardrop gibi yaptıracağım ileride de kullanımı rahat olsun diye ☺️
NilgunAhmet Evet daha sabahh mail geldi. Boyu 236 olan bana çok büyük geldi. İlerisi içinde yanına ekleme yaparım diye düşündüm. Malum istanbul evleri küçük 😅 içini yerleştirmek güzel olsa gerek ☺️
Synr NilgunAhmet sürekli söylenip duruyorum zaten dolabı gelse de yerleştirsem açıp açıp baksam 😁 Allah sağ Salim kavuşmayı nasip etsin herkese 🤲
NilgunAhmet Synr 😅😅 ben de valla bende. Şimdi bile aldıklarımı habire dağıtıp duruyorum 🥰 amin inşallah
NilgunAhmet Gamze7667 pax dolapları kendiniz tasarlıyosunuz. Genişliğini boyunu içini siz seçiyosunuz. O şekilde fiyatlanıyo
Synr Aada ikea da gardırop bölümünde tasarlayacılar var istediğiniz model vs söylüyorsunuz tasarlıyorlar kod veriyorlar o kod ile alıyorsunuz bilgisayar üzerinden evden de yapabiliyorsunuz ama program olması gerekiyor ☺️
NilgunAhmet Aada hayır, ikeanın sitesinden İsterseniz kendiniz yapabilirsiniz ya da ikeaya gidip görevliyle yapabilirsiniz.