bebisloading Minikbebegim1 merhaba, ilaç kullanıyor musunuz? Ben ilaç kullanıp iğnesini olunca geçmişti
Ozgebyr Minikbebegim1 benim ilk yoğun kanamam oldu 11.haftada sonra lekeler devam etti 15.haftadan sonra tamamen kesildi progestan ve pruloton iğne olmuştum
Minikbebegim1 bebisloading evet günde 3defa progestan kullanıyorum ilacı proloton iğne haftada 1 defa canım
alininannesiiiii bebisloading telaşlanmayın benim bir ay kanamam oldu ilk zamanlar kahve lekelenmem başladı son 15gün adet olmuş gibi kanamam oldu ben doktora giderken tamam kesin düştü bebek kötü bişey oldu diye gittik çok şükür kalp atışını duyduk o gün bu seneki hamilelikler zor geçiyor bu senenin bebişleri biraz nazlı mı ne çoğu hamileden kanama olayını duydum biz bi ay sürekli yattık şuanda iyiyiz çok şükür sizde hemen atlattın inşallah sağlıcakla bebeğimizi kucağımıza alalım 🙏😇
bebisloading Minikbebegim1 süper canım, inşallah çok kısa sürede geçecek; onlar baya etkili ilaçlar..Bir d edinlenme şansın varsa aman yataktan kalkmamaya çalış, öyle de hızlıca toparlanırsın
Sister Benim 11. Haftaya kadar sürdü ama bolca su ve dinlen ilaçlarını kullan geçiyor canım geçmiş olsun
Figen-1993 Benimde 9 gündür kanamam var hala geçmedi 😢ilaç kullanıyorum günde 1 defa bide 5 günde 1 iğnem var ama kesilme yok hala devam ediyor maalesef 😢
bebisloading Kızlar ben sadece wcye kalktım, ondan daha çabuk geçmiş olabilir, sizler de mümkün mertrbe dinlenmeye çalışın, hızlandırıyor iyileşmeyi..
Minikbebegim1 bebisloading bana doktorum ara ara kalkmami yurumemi hareketsiz kalmamam gerektiğini de söyledi egerki pirtilasma var ise Pirti atmaması için o kadar zor bir durumdayım ki icim içimi yiyor inanın inşallah sağlıkla geçer bu gunleer de pazartesi günü kalp atışını duyarım 😓🤲
bebisloading Minikbebegim1 inşallah hayırlısıyla duyacaksın canım o minnak güzel kalp atışlarını.. ♥️❤️
Minikbebegim1 Ozgebyr ara ara hafif ağrılarım oluyor ama dayanilmiycak gibi değil normaldir inşallah canım
Minikbebegim1 bebisloading ah kuzum keşke duyabilseydim dünyalar bizim olurdu ama bebeğimi kayıp ettim 😢