Ervahsen Kizlar gunaydin 11+6 de gittim çıkıntı oldugunu ve erkek oldugunu soyldi bir hafta sonra tekrar kontrole gittim çıkıntınin hala var oldugunu ve erkek olabileceğini ama kesin sonucun 16 haftalikken belli olacagini soyledi sizce değişirmi
ZehraM2 Ervahsen değişebilir arkadaşım bana da 3 ayrı doktor erkek dedi 15 de bacak arası boş kız dedi 🥰
1PrensAnnesi Ervahsen bu haftalarda internettende bakabilirsin cnm çıkıntı ikisinde de oluyo aşağı doğru bakan kız yukarı bakan erkek oluyo kız zamanla boşluğa dönüşüyo ondan sebep doktor beklemek istemiştir aslında en doğrusunu demiş detaylıdan önce inanma pek cinsiyete zaten
Ervahsen busrasevim busrasevim ilk muayenede 20 dk bakti sonra supriz balon patlattiriyo oyle karar verdiler ikincide cikinti hala var ama sonuc 16 da kesinlesr diyince bende arafta kaldim
Ervahsen 1PrensAnnesi çıkıntı yukari dogruydu 😃 baya bi inceledi hatta doktorumuz bütün hastalarina cinsiyet süprizi olarak balon patlattiriyo bana da erkek dedi dun gittiğimde cikinti hala var 16 kesin sonuc belli olur diyince neye inanacagima bilemedim 🤷♀️
Hazal2020 Ervahsen canim o haftalarda hic cinsiyet sorma bile bendede kiza benzetiyorum demisti ben o zamanlar hic orali bile olmadim 21.haftada kesin ogrendim net birşey istiyorsan 20.haftayi bekle canim en garantisi
Ervahsen Hazal2020 2 kizimida cok erken ogrendim dr kesin demesine guvendim ama bu dr iki seferdir cikinti var banada gosterdi erkek dedi ama kesin sonuç 16 da belli olur diye de çelişkili konustu
Tubaeliff Ervahsen haftası küçük ben 13 haftalık gittim. Şuan net görüyorum kız dedi ama 16 da daha net belli olur değişebilir dedi
Ervahsen Tubaeliff Tubaeliff iki gidisimde de cikinti oldugunu soyledi ama 16 da kesin belli olur dedi
NagihanAfra 16 haftalıkken kız dedi 20 de yüzde yüz kesin kız dedi bence 16 dan öce ki tahminler değişebiliyor cok acele etmemek lazım
Ervahsen NagihanAfra NagihanAfra iki kizimida 11 de kiza benziyor diyerek tahminde bulundu dr 12 kesin kiz dedi simdi sehir değişikligi yaptigimiz icin doktru tanimiyrm tam emin olamiyorm erkek dedi icin ama iki seferdir erkek diyo
54Gulsah54 Bugun 13 +3 de doktora gittim ve erkek olarak tahmin etti sizce erken mi tahmin etti degisir mi sizce boyle yasayan oldumu
Ervahsen 54Gulsah54 nette okuduğum kadariyla erkek bebek daha erken belli olurmus 13-16 hafta ardi gormek mumkunmus
Ervasevgi Ervahsen valla banada doktorum 13 ve 14 ’de erkeğe benziyor dedi sonra kız olduğu ortaya çıktı 😁
54Gulsah54 Ervasevgi insallah benim ivinde oyledir 2 oglum var esim bunu cok kiz istiyor tabiki bnm icin evlat hic ayri degil digerlerinden saglikla gelsin tum bebekler💕💕💕