Aylin_16 KS3112 benim oğlum aynı babası ellerine ayaklarına varana kadar küçük modeli 😅 ben de öyle istiyordum zaten ama oğlum daha yakışıklı tabi 🧿🥰
buseyusuf27 KS3112 aynı babası 😁 hep babasına baktıgım ıcın ıyıkıde ona benzedı dıyorum belkı kirpikleri flan bana benzer 😁
1cnr1hrm KS3112 ultrason görüntüleri bana aynı eşim gibi geldi 😂 doguma giderken kocamı doğurmaya gidiyorum diyeceğim,ya da kocamı doğurdum diyeceğim eminim buna, sen besle taşı 9 ayy o kalksın babaya benzesin 😂
Anneyim KS3112 inşallah benzer tabi kocana cok bakman lazım ben cok bakıyordum içim den bi ben daha akıyordu resmen kocama bakarken sonuç tıpa tıp aynısı büyüdükce daha cok benziycek
KS3112 Anneyim Zaten şu 9 ayda bitek onu görüyorum uyurken bile bakıyorum ,seyr ediyorum. o kadar çok istiyorumki benzesin..🙏🏻🥰
cerrah61 Valla doktorum doğumda Oğlumu ellerine alır almaz haaah sarı kafa bir bebek aynii babası bu dedi hala da gittikçe ona benziyor 😂😂 bana bir tek dudak,çene bir de tırnak yapısı benziyor 🤤
Serminay KS3112 ne kadar doğru bilmiyorum ama bir yerde okumuştum. Babalar babalık duygusunu kazanmaları için (evet bu çoçuk bana benziyor, bu benden, benim parçam vs.) sahiplenmeleri için doğan çoçuk ilk başlarda babaya benzermiş. Düşününce mantıklı geldi.
Damla1995 KS3112 bana benziyodu hep arada babasinida andiriyordu tabi 😆🤗 bakalim.bu bebis kime benzicek🥰