Alpay34 122011 250 muane veriyorum doğum sezeryan 5000 bin daha önceki doğumum öyle olduğu için bide orayı tercih etmem erken Doğum riskim var üniversite hastanesi yeni doğan ünitesi ileri seviyede öyle bi durum olursa küvezde kalırsa diye orda yapıcam
esengl_ 122011 onu sen doktorla konusuyorsun baştan sana söylüyor zaten ben gece geliyorum veya gelmiyorum gibisinden sen ona razı oluyorsun yada olmazsın ona göre tercih yaparsin. Ben doktorum la konuştum dedi gündüz de olsa ben giriyorum gece de olsa bu şekil
Emelgul1 122011 _kubrakucukk evet dahil oldugunu soylediler. Yalniz fotograf cekimi dedikleri sadece 10 poz cekiyorlar suslemede serbet arka fon vs mevcut bende bu hafta gorusecegim net detaylari😊
Bscz Ben geçen sene orda doğum yaptım doğumum geceye denk geldiği için kendi doktorum gitti başka doktor girdi doğumuma tabi benim bundan son anda haberim oldu. Normal doğum ücreti de 3000 liraydı sezaryen 3.500
diyhomelif yagmurclk yani ben her aradığımda randevu bulabiliyorum ve doktora girdim 20 dkdan fazla sohbet ettik gerçekten çok tatlı wp den yarım saate yanıt veriyor
diyhomelif yagmurclk yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneyi tercih edin ve kendi doktorunuz net girecekse doğuma orayı tercih edin 🌿🙏♥️ sağlıkla alalım kucaklarımiza inşallah
Emelgul1 122011 evet yaklasik 1.5 2 ay once fiyat bilgisi aldim ben bilgilendirme formu veriyorlar dahil olanlar ekstra olanlar diye. Giris kat hasta yatistan alabilirsiniz bilgi. Bende dogumumu orda yapmayi planliyorum insallah
Ayseege6156 esengl_ akşadaşım yanında çalıştı yıllarca çok iyi olduğunu söyledi bende gidicektim fakat başka bi doktor buldum ona ısındım o yüzden bırakmak istemedim