Badembebe bilmiyorum ki canum benim de ayni şuan bile bel agrisidan uyuyamiyorum😒😒

elifuzun74 Merhaba 🌸 sat 24 Aralık benim de 35+1 olduk 🐣 kısmetse 21 Eylül sezaryen günü aldık 💙

elifuzun74 merhaba canım bizde 16aralik suan36+2olduk çok şükür.38hafta olduğumuzda kontrolümüz var bakalım doktor ne diycek şuan baş geliş görünüyor normla doğum dendi oğlumuz olucak bizimde 🤗🥰

4 aralık, 4 eylül de sezaryen günümüz 🙏🎉 var mı 4 eylül başka acaba :)

34+6 pazartesi kontrolümüz var bebeğim kilolu gidiyordu sezeryan olma ihtimali var bakalım tarih verecek mi 🙈

36+3 9 eylülde gelecek meleğim beklerse 8 ay boyunca normal doğuma hazırlanıp zorunlu sezeryan olmak biraz üzüyo ama meleğime kavuşucam sonuçta hiç önemli değil😍

25 aralık 🤚🏻 Bugün 35+1 olduk bakalım normal doğum gözüküyor 27 Eylül de bekleniyor 💙

elifuzun74 bu gidişle öyle olacak sanki 😂 Eylül 1 olursa sizi bu postta bulucam 😂

17 aralık, bizim 22 eylül ama bu süreçte her an gelebilir dedi, her cts kontrol var bakalım bu cts ne durumda olacağız, dün biraz karnım açık durdum evde, akşam da karnım ağrıdı, acaba doğuracak mıyım diye korkmadım değil😁 hem bir an evvel doğsun istiyorum hem de korkuyorum azıcık

elifuzun74 37+4 uz bizde minik prensesimle😍🙈Bugun kontrolumuz vardi.Catim uygunmuş cook şukur.😇Doktorum artik her an gele bilir dedi.🙈Gelmezsede 10 gun sonraya randevu verdi.Bakalim hayirlisi in şe ALLAH.😇

Bende eylül annesi olacaktım..
Doktorum bebeğin suyunun azaldığını ve 30 ağustosta sezeryanla alması gerektiğini söyledi bugün.
37+3te doğum yapacağım. Erken geleceği için çok üzülüyorum ☹
Böyle 1durum beklememıştim 😭😭

sanem68 rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin son günler geçmek bilmiyo 😊

elifuzun74 An itibari ile 37 haftalik olduk cumartesi kontrolümüz var inşallah çok beklemeyiz🙏🏻🙏🏻🙏🏻