elifuzun74 Merhaba canım anneler😇 Eylül ayı anneleri günlerinizi aldiniz mi tarihleriniz neler 😍 biz 35+1 olduk oğlusumla cuma günü kontrolumuz var günümüz belli olur diye umuyorum 24 aralık tan sizin aralığın kaçı ve hangi tarihleri aldiniz
Tsknaltunts elifuzun74 an itibariyle 36 olduk doktor geçen hafta 12-26 eylül arası dedi ama bilemeyiz tabi🐣 haftaya yine kontrolümüz var hayırlısı bakalım gün verir mi bilmem 😍
DamlaNur29 elifuzun74 36+2 14 eylüle gün aldık 39+1 de alalım dedi doktorumuz son 19 günümüz hayırlısıyla zaman geçmiyor ❤
Yaseminakkoyunk elifuzun74 36+5 💖 herşey çok ani gelişiyor nasıl geçti anlamadım çok az kaldı Allahın izniyle🤍🕊️
zhra_sgtcu1972 Tsknaltunts Babada 21 de sonra 18 dedi ama 36+4 üm nişanım geldi dün sabah bakalım yakın galiba dogum
egeninincisii elifuzun74 💕37+2 olduk, bizim de cuma günü kontrolümüz var. Çatı muayenesi olacağım. Son 19 gün 💃🏼
elifuzun74 zhra_sgtcu1972 nisaniniz geldiyse birileri anne son demlerin hazır ol geliyorum diyor🐣saglikla alin kucaginiza insallah🧿
Tsknaltunts zhra_sgtcu1972 ayy hadi hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah 🤲 nişan nasıl birşey çok mu geliyo 🙊🐣
DamlaNur29 zhra_sgtcu1972 birşey sormak istiyorum nişan gelince hemen doktora gittinizmi ve doğum şekliniz bellimi merak ediyorum benim sezeryan olcak olduki nişan geldi erkenmi alır acaba bebeği kafamda deli sorular bide agrınız oldumu nişan gelirken