Mutluluk24 Anka0 tahlıl degıl de benım doktor karnında ne kadar durursa okadar iyi dedı daha erken alır dıye düşünüyordum
Anka0 Mutluluk24 Anladım ama şu süreçte aslında kilo iyiyse benim doktorum da 38,5 ciğer gelişimi için idealdir vakalar artmadan alalım dedi ama tabi kiloya dikkat ediyor gelişimine göre de değerlendirmek lazım
Mutluluk24 Anka0 hastane ıstedı 5 tüp kan aldılar hatta crp yüksek çıkarsa Sülüntü testi ıstıyoruz dedıler bu kan alımı zorunlu sanırım
Mutluluk24 Anka0 zorunlu büyük ıhtımalle ☺️ Dün 37+5 tim külodu 3245 dedı . Tabıkı yanılma payları oluyor ama iyi gelısı dedı
Yasmin_71 Ben de 1 eylül çok istiyordum sancılarım olunca doktor öne çekti 38+4 yarın gelecek bebisim inşallah 😍
Mutluluk24 Yasmin_71 1 Eylül ısteyen cokmus sımdı benımde hosuma gitmeye başladı☺️ Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Mutluluk24 Pnrr06 benımde vala , 2.sezeryanım olacak basıma gelecekleri de bılıyorum böyle bır bekleyıs ilke göre çok farklı oluyor ☺️
minikcasper Hepinizi Allah kurtarsın bacılar kolay güzel doğumlarınız olsun inşallah 🎊🎊🍀 sağlıkla gelsin bebişler mutlu olsun anneler 😍
Doruk_mom89 Benim de 38+3 te 2 Eylül de geliyor inşallah 🙏 sağlıkla kavusalim heyecan korku herşey birarada hissediyorum
Ilawka Mutluluk24 bende insAllah yarin gidip gun alicam Allah hepimizs sag salim kavusmamizi nasip etsin amin sag sal buyutmemizi nasip etsin amin🙏🏻