Mutluluk24 Kızlar bugün gun aldım ☺️Pendik medipol de 1 Eylül sabah 10 da olacak amelıyat yarım bayılma spiral . 38+5 te alacaklar peki sizlerde durum ney☺️
egeninincisii Mutluluk24 💃🏼Normal doğum istiyorum ama sezaryen olmam gerekirse 1 ya da 6 Eylül olsun isterim ✨ ❤️Çok güzel bir gün bence.
YagizAsyaMom Mutluluk24 2 Eylül sabah 9.30 da kartal Umut Hastanesi’ne yatacağım bende 2. Sezaryenim☺️
Mutluluk24 Yeliz89 ya hayırlısı olsun inşallah , bugun benden kan vs aldılar. Siz nerede doğum yapacaksınız
Minikmucizem3 Mutluluk24 Rabbim nasip ederse bizde eylül 1ne inşAllah sağ salim kucagimiza alırız miniklerimizi inşAllah ☺🤲
Canimannem Mutluluk24 Bana da 1 eylüle gun verildi..Ama cuma tekrar kontrole cagirdi. Dun kasilmalarim cikti cunku. Duruma gore ctesi mi alir bilmiyorum. Haftam suan 36+1. Serklajli oldugum icin ara kanamalarim oldu. O yuzden riske atmak istemedigi icin 37. Haftamda alacaklar kismetse.
Anka0 Bana da büyük ihtimalle 1-2 Eylül e verecek 🙏 benim doktor son zamanlar olmasına rağmen tüm tahlilleri yeniden istedi ben pimpirikliyim diyor 😂var mı sizde de böyle pimpirikli doktorlar 🖐🏻😊
Mutluluk24 Anka0 tahlıl degıl de benım doktor karnında ne kadar durursa okadar iyi dedı daha erken alır dıye düşünüyordum
Anka0 Mutluluk24 Hayırlı haberlerle dönün inşallah 🙏 Merak ettim peki doktorunuz sezaryen tarihi verdikten sonra test istedi mi yeniden benden kan idrar falan istedi de son zamanlar zaten anlamadım ben de 🤷🏻♀️
Mutluluk24 Anka0 hastane ıstedı 5 tüp kan aldılar hatta crp yüksek çıkarsa Sülüntü testi ıstıyoruz dedıler bu kan alımı zorunlu sanırım