Minigimm2020 Mervenur_kcbs haftamiz ayni kac kilo bebisiniz bugun kontrolum var benim cok merk ediyorum kac oldugunu
Mervenur_kcbs Minigimm2020 ben haftaya Perşembe gideceğim ya en son 30. Haftada gittim 1.500 kgydu canımw
Selda33 31+4 teyiz bebegimin kilosu 2200 iki hafta onden gidiyor dedi doktorumuz. Kendim sadece 6 kilo aldim. Siz de durumlar nasil kac kilo bebisleriniz?
1lkheyecanmm_26 32+1 🤗 Yağız Alim i bekliyorum 💙 Rabbim bütün annelerin yavrularını sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰♥️ Hepimize kolay doğumlar diliyorum..
Hacr Oznur8990 benim de son kontrolümde suyun sınırda dedi. İlk hamileliğimde de şutum az olduğu için 37 de sezeryan olmuştum. Doktor gün verdi mi canım bana bişy söylemedi🌸
Oznur8990 Hacr simdi gün veremiyor daha erken diye ama 37 yi beklemesini umuyorum dedi her hafta kontrole gidiyoruz suyunu hesapliyor. Sizin kac haftalık dr nuz ne dedi
Gonay Oznur8990 aynı su sorunu bızdede var.şükür 32. Haftamdaym bnde.ne kdr cıkıyor ölçümlerınız acaba ?bırde her gun havuc suyumu ıcıysnz acaba