AybarsBarlas Gamze_omer 31+5 olduk çok şükür evde minik bir abimiz olunca zaman daha hızlı geçti ilkinde geçmemişti🙈
AybarsBarlas Ececik89 ilk mi olacak sizin bnm ikinci sezaryen olacağız o yüzden son 42 gün Allah nasip ederse
Elifozmen33 31 +3 evet insan agirlasiyor sicaklar da cok fena klimanin bile faydası yok rezillil cekiyorummmm 33. Hafta gibi felan yikamayk dusunuyorum esyalari bir tayin isimiz var yikayip tekrar kirlensin istemiyorummm
asyaninannesii Kuzeysmomms 20 dakika civarı bekliyorsun kalp atışına ve sancina bakıyorlar bixim kız nazlı çıktı uyuduğu için pek sancim çıkmadı 10 gün sonra tekrar gidecem canım hiç bireyimiz hazır değil sen aldın mı biseyler
Kuzeysmomms asyaninannesii yok bende daha hiç birşey almadım birtek beşiği var bide battaniye felan ormustum onlar😏 gecmi kaldık sanki bide erken doğum riskim var benim bu haftasonu cikicam inşallah alışverişe ne alcagimi planlıyorum ama kafam karıştı iyice😆
asyaninannesii Gamze_omer ben normal düşünüyorum canım doktorda sordu normal çocuk normal doğum pozisyonuna donmuş çok şükür ki
asyaninannesii Kuzeysmomms bende eşime diyorum hadi alalım diye kayinvalidem şehir dışında onunla beraber almak istiyoruz işte bi yandan da etkilik 2.haftası anca alırız gibime geliyor geç kaldık cidden😁😁
Tuanazra Oznur8990 plesenta previa var malesef. Daha çok tutmak istemiyorlar. Inşallah 37 yi görürürüz😁
Mazan Meliss88 merhaba esnek çalışma hamillerre idari izin mi verilecek yine acaba bilginiz var mi ben tam 32 oldum ona göre çalışamaz alıcam yada çalışabilir
Meliss88 Mazan bir bilgim yok ben bugün çalışılabilir aldım … birazdan mudurle konuscam yazarım buraya