asyaninannesii Kuzeysmomms aynıyiz canım bende 31+3uz bugün doktora gittim çok şükür doğum pozisyonunu almış bebişim çok sevindim su an normal gözüküyor inşallah da normal olur temennim ilk defa da nst çekildi çok hafif sancim çıktı herşey güzel ilerliyor senin ki nasıl gidiyor canım
Tuanazra 31+4 beklemedeyiz herşey hazır çok şükür zaten 36 da alacaklar belki 37 yi görürüz diye umitliyim
Oznur8990 Tuanazra neden erken dogum riskiniz var acaba. Benmde o haftalarda doğabilir bebegimin suyu sınırda oldugu icin
Joker Annesinin_prensesi bi tane 10 lu hastane cıkısı iki ser tane 5 li takım 3 er tane zıbın takımların zıbınlarından hariç iki tane müslin bez bir kalın battaniye bir ince battaniye Bebek bezi alt açma örtüsü pişik kremi ıslak mendil eldiven agız mendili kendime de 2 takım lohusa takımı tülbent terlik lohusa kilodu depend emzirme südyeni eksiğim varsa söyleyin 😝
Kuzeysmomms asyaninannesii benimde güzel gidiyor sadece agirlastim çok rahat hareket edemiyorum doğsun özgürce hoplayıp ziplayacam😆 daha doktora gitmedim haftaya bende nts ye giricem nasıl bişey hiç bilmiyorum ama😊
Annesinin_prensesi Joker ben daha hiç hazırlamadım bu Bilgi için teşekkür ederim bugün yıkamaya başladım bebişimin elbiselerini ☺️
Mazan Meliss88 merhaba esnek çalışma hamillerre idari izin mi verilecek yine acaba bilginiz var mi ben tam 32 oldum ona göre çalışamaz alıcam yada çalışabilir
ipkklmn Gamze_omer gece 12 itibari ilee 31+3’ten selamlarr 🤜🏻🤛🏻 Oğlumu bi an önce kucağıma almak için gün sayarken diğer taraftan doğum zamanı gelmesin diye dua ediyorum. Hem sezeryandan hem normal doğumdan korkuyorum 😂
Gamze_omer ipkklmn bnde merak ediyorum acaba sezaryan mi normal doğum mu olacak nezman belli olur ki 🙄