Mervenur_kcbs Gamze_omer 32+5 ne yapsam geçmiyor zaman gün adeta yerimde sayıyorum sanki sürekli brişeylerle oyalanıyorum öbür türlü hiç vakit geçmez hiiçç
Neefeess Oknsm sağlıkla gelsinler de bana geçmiyor .oda takımı gelse yıkayıp yerleştirsem belki zaman geçer 😭
Gamze_omer Oknsm bana zaman geçmiyor sanki canım 32 hafta nasıl geçti anlamadım ama sanki smdi zaman gecmiyir
Gamze_omer Neefeess bende bu hafta kıyafetlerini yıkamayı düşünüyorum aynn sanki zaman geçmiyor kucagimza aldığımız günler gelse keşke
Oknsm Neefeess benim daha hic biseyim hazir degil yatak geldi acamadim bile kutuda hala erken dogum riskim var evim temizlenicek esyalar yerlestirilicek ailemin gelmesini bekliyorum 😔
Oknsm Gamze_omer hayirlisiyla bi dogursaydik gun gectikce agirlasiyo insan havalarda sicak nefesim cikmiyo vallahi
Gamze_omer Dilara60 aynn ya gelsin Ekim bebeklerimize kavusalim kaç haftalık doğacak acaba merak ediyrm
Minigimm2020 Mervenur_kcbs haftamiz ayni kac kilo bebisiniz bugun kontrolum var benim cok merk ediyorum kac oldugunu