Esen Aysehatun yalniz vajinadan almak icin yazılan progestan diye birşey yok yanlış bilgilendirme olmuş bu. Sizin ağızdan aldığınız progestan fitil olarak vajinadan içeri koyuluyor. Aynı şey yani
Aysehatun Esen anladım yanlış biliyorum o zaman doğrudur ben ağızdan alıyorum 2 aydır o zaman benim yorum yaptığım arkadaşda doktoruna danışsın ağızdan çok yan etki yapıyor diye,bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏🏼
EmreSonglSoykan Deletedmom67 canim doktorum banada verdi fitil olarak kullanmami soyledi agizdan alinca yan etkisi oluyormus bas donmesi agri felen gibi o yuzden fitil olarak al yinede doktoruna sorabilirsin tabi
MKES Deletedmom67 igne isteyebilirsin canm bn haftalik pruluton da kullandm o sadece yagli bi igne oldugu icin kalca agrisi yapiodu en azindan boyle alkol etkisi yok
Deletedmom67 Nursubasi anladım cnm ama olsun sen yine son ana kadar inancını yitirme neler duyuyoruz 🙂
Deletedmom67 Aysehatun teşekkür ederim cnm snada cok gecmıs olsn . 16.haftada lekenlendm cnm şuan 21.haftadayım ama alışamadım işte