Tbrk [bilinmeyen] aynen kipkirmizi oluyor. Emiyor yawrum uykusu geliyor gaz cikarmadan dalinca uykuya, butun gece ikiniyor
Ozustaseyma tazeanneyasemin benim geldi ama çok az sonra kızım emdikçe çoğaldı bebeğin emdikçe gelir inşallah
tazeanneyasemin Ozustaseyma ins cabim cok tedirginim kuruluru cektigi icin de gogus ucu yarasi oldu . Yaraya onerin varmi?
Tolsel [bilinmeyen] merhaba benim kızım da öyle ya hep ıkınıyor kızarıyor uykusun da bile hatta emerken de geliyor sancı herhalde memeyi öyle bırakıyor uykusunda hep sesler çıkarıyor
Ozustaseyma tazeanneyasemin ayva çekirdeğini az suya koy bi gün beklesin jel oluyo onu sür çok iyi geliyor benim de az yara oldu bi göğsüm 😒
tazeanneyasemin Ozustaseyma coook tsk ederim bi cok Kisi bunu onerdi yaptim Ama anlamadigim o hel meme ucumu gerdi yani boyle gergin bi his birakti oyle mi oluyor normaldede
tazeanneyasemin Thesra cokk tsk ediyorumm yavas yavas geldi galiba siktim sari kolostrum dedikleri seyden farkli beyazimsi bisey geldi cok heycanliyim ama gogus yaralarima da care soylermisiniz
Btl_ozn Ozustaseyma hergün yıkıyorum 14 gun oldu gaz sorunu oluyor arada bir gunu bir gününü tutmuyor ama gündüzleri dsha cok uyuyor rezene içiyorum ben bide nurse diye bitkisel gaz damlasi var onu veriyorum arada
Thesra tazeanneyasemin Cok sevindim canim gelmesine daha fazlada gelir hic merak etme eger yapabiliyosan kayisi hosafida cok guzel oluyo🤗🤗gogus yarasini ben madecassol ve bactroban kremi karistirip suruyodum her 2 saatte bir yeniliyodum gecede bir tek gogusle bebegi doyuruyodum diger goguste sabaha kadar bekletip gecirdim canim bir akadasta balmumunu benmari usulu eritip dayabilcegin sicaklikta sur bana dua et demisti onu deneyene kdar benim gecti isterseb sen once balmumunu dene eminim hemen faydasini gorursun canim👍🏻👍🏻❤❤❤