burcuali38 Sudenazz Lmnkeskin ah kader ortaklarım 😞 keşke uyusada kucağımda uyusa kucaktada susmuyor ağlayıp duruyor sinir krizi geçircem az kaldı
tomurcukannesi Gaz probleminiz varsa ıslak mendil kullanmayın arkadaşlar çok gaz yapıyo bebeklere. Pamuk bezi ılık suyla ıslatıp silin.
Tbrk [bilinmeyen] ilac kullanmk istemiyorum, ada cayi yagi suruyom ayaklarina, aslinda bazen kndi kndine çıkariyor bi kac kez, ama yetmiyor çocuğa.
gulcins Tbrk acı elma yağı alın aktardan ayaklarının altına ve karnına saat yönünün ters yönünde masaj yaparak sürün benim oğlum 1 yaşına kadar gaz sorunu oldu hep denemediğim yöntem kalmamıştı acı elma yağında bulduk şifayı
tomurcukannesi Tbrk yaa inşallah geçer en kısa zamanda. En azından ıslak mendil kullanıp gazına gaz katmamış oluyosunuzz.. rabbim kolaylığını versin ☺
tomurcukannesi Tbrk ben daha doğurmadım 😄 ama annemin bana ilk tavsiyesidir ıslak mendil kullanma der hep. Görümcem doğurdu o kullanmayı bıraktığı anda bebeği rahatladı
Deletedmom0067 Ozustaseyma notmaldir daha gece gunduz ayrimi yapamiyolar adi ustunde yeni dogan birden bire notmal bir insanmis gibi davranislar sergilemesini bekleyemezki azicik sabir 🙂
tazeanneyasemin Kizlarr bende yeni dogun yaptim gogusleriniz sutleriniz ne alemde. Benim 2. Gunun sezeryan oldum hala gelemdi sutum sarilik tehlikesi gevirince mama verdik dun gece 🙁 sutleriniz ne zman geldi sizlerin?
Ozustaseyma tazeanneyasemin benim geldi ama çok az sonra kızım emdikçe çoğaldı bebeğin emdikçe gelir inşallah