Cansu87 Deletedmom316 amin insallahhh bi de bende sık idrara cikma ve koku hassasiyeti var 🤲🏻 insallah hamileyizdir canim benim 3 gun kaldi bakalim
minikcivcivim Kızlar bende bir sey sormak istiyorum normalde bugün regl günü olmadi ama süt gibi beyaz akintim var bu enfeksiyon mudur gebelik belirtisinde akıntı nasıl oluyor
Sumeyyebedir Kizlar bişey sorucam eşimin tarafı al yap dedi belki çıkar diye aldım yaptim predictor early daha adet günüm 3 Eylül’de çıkmaz dedim ama ısrar ettiler testte çok ama çok belirsiz diyim nerdeyse yok gibi ikinci çizgi çıktı ne demek oluyor
Nisanurunannesi3850 Sumeyyebedir Sumeyyebedir predictor early adet gununden 6 gun oncesini doğru gösteriyor bence tamamen emin olmak icin adetinize 3 gün kala falan yapin o testten bende ayni markayla adetimden 3 gün önce denedim hamile oldugumu ögrendim
Ayten1994 Benim adetime daha var..bende adet gecikmesj var..ama benimde midem yaniyor agzimda kotu tat..daim aclik hissi .ruh degisikliyi .ve beyaz akinti.bilmiyorum gebelikmi ne
Sumeyyebedir Ayten1994 aynenn akıntı var normalde hiç olmazdı beyaz bir akıntı var Bugün disarda dedim aceba adet mi oldum eve geldim sadece az bişey beyaz akıntı😃😃😃😃😃
Sumeyyebedir Ayten1994 bilemedim ki ya var mı bebek adet geciksin öyle yaparım trkrar zaten bundan bı 5 gün önce kan vermiştim genel olsun diye eşimde söylemiş bakarmidiniz hormona diye o zaman bthgc 2 çıkmıştı yok demislerdi
Ayten1994 Sumeyyebedir adetin ne zaman? Ola bilsin yeni mayalanma..bide silik cizgi ne zaman cikdi yani kac dakika sonra
Ayten1994 Sumeyyebedir bendede gah seffaf gah beyaz .cok geliyor .kokusuz falan..bakalim rabbim hepimizi sevindirsin hayirlisi