Bebebebe hanımlar iki ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım. bebeğim düştü. şimdi adetime bir hafta var fakat benim midem bulanıyo iki gündür ve ben bu mide bulantısını tanıyor gibiyim🤭 bide ağzımda inanılmaz bi acı tat var. dün göğüslerm aşırı hassastı çoxuğumu emzirirken canım çok yandı. yorgunluk halsizlik zaten var. bu belirtiler beni düşündürüyo. adete bir hafta kala bu belirtileri yaşayanlar var mı merak ediyorum
Sumeyyebedir Bebebebe valla benimde adet 3 Eylül bende ağzımda değişik bir tat var mide bulantisi var normalde uyku çok uyuyab biri değilim ama uykum geliyor birde 2 gündür deli gibi turşu yiyorum 😃😃😃 neden fikrim yok adet geciksin kan vericem yeni evliyim ilk hamillegim olur nasip ederse Rabbim😍 çok degsik yani anlam veremedim🤭
Cansu87 Bebebebe bende 28 agustosu bekliyorum, belirtiler Asiri cok asiri gogus acisi Koku hassasiyeti Geceleri cok idarara cikma Birde 1 hafta kala cok yogun beyaz ve cokca bir akinti Insallah hamileyizdir 🤲🏻💗
nuuu Bebebebe sadece bebeğini emzirirken mi göğüs ucunda ağrı oluyor yoksa nornaldede mi ağrı oluyor birde sadece göğüs için mü yoksa tümümü
Srplhrgl Bebebebe bebek düşünüyorsan canım çocuğunu emzirme günah şimdiden bıraktir. Hamileysen o süt haram zaten
Bebebebe Sumeyyebedir ya benim de ikinci olucak. ilk oğlum 1,5 yaşında. iki ay öncede aynı mide bulantısı aynı haller vardı bende onda da hamileymişim meğer ama düşük oldu. şimdide aynı bulantı ağzımda pas tadı 🤭 her belirti var şu bir hafta bi geçsin inanılmaz merak ediyorum🤕 ben pek istemiyorum ama hayırlısı olsun. sen de inşallah hamileisndir canım 😊😍
midekoruyucu Sumeyyebedir canım aynı şekilde ben de 3 eylülü bekliyorum. 17 ağustostan beri sanki adet olacakmışım gibi ağrım sancım var. Sık idrara çıkıyorum ve böyle altım ıslak gibi hissediyorum hep. Kendimi kandırmak da istemiyorum ama bi yandan da çok istiyorum Allah içimi biliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼❤️
Bebebebe Cansu87 cNım inşallah o yoğun akımtı bende de var ya. benim kafam çok karışık isteyip istemediğimi de bilmiyorum 🤷🏻♀️ bu belirsizlik dönemi sinir bozucu hakkımızda hayırlısı olsun
Deletedmom316 Cansu87 ya senin belirtilerinden bendede var adetime 9 gun var aşri derece goğus agrim var ve siş birde krem akintim var ve yorgun halim var hep Hayirlisiyla guzel haberler aliriz
Cansu87 Bebebebe hayirlisi insallah ya rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasip etsin isteyene🤲🏻🤗
yavrukelebekk Benimde sol kasığımda ağrı oluyor ara sıra göğüslerde de hassasiyet, geçen hafta test yaptım negatif çıktı bugün yaptım ikinci çizgi silik çıktı inşaallah vardır gerçekten
Deletedmom316 yavrukelebekk gögusun komplemi aciyor canim ? Boyle Kenarlardan içe dogru ? Benimde var cok aciyor .birde krem akintim var baya
Cansu87 Deletedmom316 amin insallahhh bi de bende sık idrara cikma ve koku hassasiyeti var 🤲🏻 insallah hamileyizdir canim benim 3 gun kaldi bakalim
Tubaeliff Srplhrgl niye haram olsun. Yanlış yönlendirmeyin. Benim dr 15aylık kızım. Emzirmeye devam dedi. Artık tandem emzirme diye bir sey var.
Deniz089 3 eylül olası adet tarihim. Sol kasığımda batma var ama geçen ay da olmuştu. Farkındalığım orada, o yüzden de oluyor olabilir☺️Tabii bu belirtiler genelde bende adet öncesi de oluyor. Umarım hamileyizdir ama hayırlısı tabii🌸
Eliftkgz Merhaba son adet tarihim 20 temmuz tam yumurtlama gününde bebek olmuş olabilir. Adetim 5 gün gecikti gelebelik testi alıp test yapmalımıyım Gögüste hassasiyet ve şişkinlik dışında bir belirti yok🤷♀️