Mihriban94 Aselberkan ay insallah yaa. Hic değilse o uyuduğu zaman uyursun simdi öyle bir durumda yokki kendim icin konuşuyorum gunde 2 saat uyku. Gerçekten korkuyorum. Bünye ne kadar dayanabilir diye
Mihriban94 selin4141 siz yine uyuyablyosunuz ve bebis uyandırıyormus. Bizim öyle bir durum yok 1 saat uyu uyan daha uyku yok
Mihriban94 Momster hic yoktan iyi bende uyku bölünmesinden sikayetciydim. Simdi 1 saat uyuyabiliyorum sadece
Purplee Mihriban94 Bende 18 haftalığım canım, 2 gün oldu ve 1 saatlik uykuylayım.. uyku akıyor bedenimden fakat başımı yastığa koyduğum zaman asla sabaha kadar uyuyamıyorum.
sibell777 Mihriban94 mesela akşam 1 de 2de yatsam sabah gece 4 buçukta uyanıyorum dön Allah dön zor uyurum bu seferde sabah 8 de kakıyorum valla
Hashasim2020 Beeen 👌🏻 32yim uykuya şimdiden hasret kaldık diyorum Allah şimdiden alıştırıyor doğum sonrasına 😂 gece zaten 1 saat dalarsam ne ala o yüzden gündüzleri 1-2 saat uyuyorum ama totalde çok az uyumuş oluyorum
efeninannesi5 Mihriban94 vücudun seni alıştırıyor canım daha uykusuz günler var daha 😂 bir gün hiç uyku uyuyamadım ben şuan
hmyrmom Mihriban94 sen doğur da asıl o zaman gör uykusuzluğu 😄 bend ehamileyken uyuyamıyorum diye şikayet ederdim ama şuan diorum ki o zamanlar uyuduğum 1 saat bile ne kadar kıymetliymiş 🙊
Mihriban94 hmyrmom canim 1 saat uyudum sadece ve sadece 11 bucuk 12 buçuk arası o kadar bebek olduğu zaman eşin annen bakar uyursun veya o uyduğunda ama şuan hic bişey yokken neden uyuyamıyorum ona kafam takılıyor
sibell777 Mihriban94 bak mesela sana dediğim gibi uyandım suan uyuyamıyorum smdi artık ne zaman dalarsam toplam 6 saat