Mihriban94 Kızlar merhaba 32+6 haftalık hamileyim her gun 1-2 saat uyku ile ayakta duruyorum. Benim gibi olab var mı ayni sekilde?
BiricikGamze Mihriban94 ben erken basladim galiba canim 8 haftaligim ilk haftalar hep uyudum ama artik geceleri yatamiyorum neden boyle oldum anlamadim
Berrinyr Mihriban94 bende 31 haftalığım uyku sıfır gece.uzanıyorum agrıdan yatamıyorum sag dön sol dön yok.sabah 4 5 uykuya dalıyorum 1 saat falan gündüz yine 1 2 saat kestirme.Allah yardımcımız olsun😥😍
selin4141 Mihriban94 ahhh ahh olmaz mı tam uykunun en güzel yerinde göğüs kafesime üst üste tekmeler 🥴🥴🥴 hâlâ devam ediyor oğluşum niyeti yok uyutmaya 36 +2 😅
BiricikGamze Mihriban94 valla kuzum esim 8 de ise gidiyo o gidince uyuyorum 12 ye falan kadar ama oda nasil biliyomusun sürekli uyaniyorum şoyle dirlikli bi uyuyamiyorum ya valla
Berrinyr Mihriban94 29 haftamdan beri böyleyim malesef normalde uyurdum aksam sabah kalkardım gece lavaboları hariç.şimdi kaburgalarıma baskıdan dolayı yatarken zorlanıyorum
Aselberkan Mihriban94 Mihriban94 ben gece 2 gibi uyanıp bir daha uyuyamıyorum midem de yanıyor 39+0 dayım suanda haftaya dogurursam inşallah belki biter dicem daha yeni başlıyoruz uykusuz gecelere 😂
Mihriban94 Momster hic yoktan iyi bende uyku bölünmesinden sikayetciydim. Simdi 1 saat uyuyabiliyorum sadece
Mihriban94 selin4141 siz yine uyuyablyosunuz ve bebis uyandırıyormus. Bizim öyle bir durum yok 1 saat uyu uyan daha uyku yok
ygyldrm of bi uykusuzda ben öldüm iki gğndğr daha da fazlalaşdı uyku 0 huzursuz oluyrm uyurken de 1 saatlik uykuyla duruyorum bizde 31+4 üz 1 aydır böyle uyku haram
Mihriban94 Aselberkan ay insallah yaa. Hic değilse o uyuduğu zaman uyursun simdi öyle bir durumda yokki kendim icin konuşuyorum gunde 2 saat uyku. Gerçekten korkuyorum. Bünye ne kadar dayanabilir diye