Babyy1S dilara10 kendi kilonuz yoksa normal gerçi 3 kilo 24 e gore gayet iyi bende 24+1 9 kilo falan aldm zayıf hamile kaldm 52 kiloyum toplamda
Tatlisannedilekk dilara10 her hamilelik bir olmaz cnm bünye meselesi sonuçta, kafana takıp stres yapma normal aldığın kilo😉
tgctngl Ozgeeekoooocc şimdi kaç haftaliksiniz ve kaç kilo aldınız acaba? Ben 19+3 üm ve 6 kilo aldım da sonumu merak ediyorum😅😁
dilara10 @Babyy1S merhaba, ben de 63 ile gebe kaldım çok kilolu sayılmazdım. Ama gene de fazla geldi 🤦🏻♀️
Babyy1S dilara10 şişlik olabilir bebegin suyu kendisi de sayarsan normal 3kilo ve doğumdan snra da kilonuz gidiyor öyle dusun doguma kadar 10 kilo alsan almazsnz da vericeğin kiloyu da dusunursen çok degil yani doktorda cok degil der zaten
dilara10 @minikmucizem1_ o zaman normal aldıgımız kilolar. İşte bana bi kendim fazla geliyorum şuan siz dediniz ya normal bana göre😀
minikmucizem1_ dilara10 normal tabi ki canım sen takılma söylenenlere benim haftamda olup 16 kilo alana şahit oldum ben şu an toplam 7 kilo aldım kimseyle kendimi kıyaslamıyorum gerek yok 🤩
Srhtzlyh dilara10 bence gayet normal 20 ye kadar 10 ve üzeri kilo alanlar bile var ki sizinki bayaa iyi😊