Anne12-3 Kızlar 1 aylık hamileyim geceleri sabaha kadar sürekli tuvalete gidiyorum artık tuvalete gitmekten uykum kaçıyor sabaha kadar dengem şaştı sizice normal mı sizinde hamilrlik başlarında bu tarz problemleriniz oldumu yorumlarınızı bekliyorum 😇
Aselberkan Anne12-3 valla benim 32.haftadan sonra gece 4 kere falan kalkıyorum WC ye ama 1 aylıkken yoktu
Srhtzlyh Anne12-3 bende ilk zamanlar sürekli gidiyordum hatta eşim diyordu artik sen orda yaşa bari diye😅😅 şimdi o kadar yok bakalim sonlara doğru yine artarmı bilmem😊
Deletedmom417 Aselberkan ya bi bende yok bu geceleri wc kalkma 😟 acıkınca uyanıyorum ama hic icin uyanmiyorum sorun bendemi🙈
Anne12-3 Ekin_arell gercekten bazen. Yok yorucu sınır bozucu olabılıyor ılk ve son aylarında oluyormus gebelıkte ama bakalım umarım cok surmez
Srhtzlyh Anne12-3 şimsi azaldi Allahtan gece bazen bir kere bazen hiç kalkmıyorum 19+5 oldum. Belki azalir seninkiside😊
Selinbam Anne12-3 sen bi idrar tahlili ver istersen enfeksiyon olmasın 1. Ay o iş için biraz erken gbi
Anne12-3 Selinbam verdim hiçbir problem yok doktor olur dedi bırde son ayda da olur dedi umarım uzun surmez tabı
Aselberkan Deletedmom417 yaaa 🙈 bosver olmasın deliksiz uykuya aylardır hasretim daha bebek gelmedi bide 🤣
Hamide-yalvarci Benim de oldu.doktora sormustum normal demişti. Gece en az 5-6defa cıkıyodum. (Eşim için alay konusu olmuştu hatta🙈😂 sen orda yat boşuna gelme yatağa diye) . Şimdi 5.ayıma girdim o kadar sık olmuyor.
Deletedmom417 Aselberkan ilk hamile kaldığım zamanlarda da çok sık gitmedim halada gitmiyorum 🙄sen kac haftalık hamilesin kuzum
Akkt Anne12-3 Bnde de oldu başlarda smdi son haftalardaym aynı sekilde devam ediyor gece tuvalete kalkmalarim😏
SweetDream Anne12-3 canım bende 8+4 üm ama en başından beri inanılmaz sıkışıyorum tuvaletten çıkıyorum 5 dk sonra yine felaketim ve mecbur çok sıvı tüketmeliyiz bu da etki ediyor tabii😅🤭
Anne12-3 SweetDream evet su içiyorum gün içinde ama akşamları daha azaltıyorum o halde bile kalkıyorum gene hatta çok sıkışınada kadar gıtmeyım dıye tutuyorum ama oda ıyu degılmıs tabı 😄🤭
SnFk Anne12-3 hamileliliğimin en başından tuvalete taşınıyorum valla 26 haftam bitmek üzere. Bazen altıma kaçırdığımda oluyor 🤭
Mavilibulut Anne12-3 ben 6 haftalıkkenden başladım 32. Haftamdayim artık tuvalete yatak kurucam o derece sürekli giriyorum canım sürekli 🤦🏻♀️
Anne12-3 Mavilibulut Allah kolaylık versin dışarı çıkınca hep tedirgin oluyorum o yuzden uzun oturmalı bıryerde duramıyorum bile 😄🤭