Merhaba bende bir boş gebelik geçirdim kürtaj olalı daha 1 hafta oldu . 4 haftalıkken hamile olduğumu ogrenmistim ve eşime soyledigimde içine doğmuş gibiydi sevinememisti bile kızmıştım ona neden sevinemedin diye dur daha belli değil bsy demişti doktora gidelim belli olsun demişti 8 haftalikken ilk kontrole gitmiştim doktor bebeği vaginal ultrasonda görmüştü olması gereken büyüklükte değil kalbi bile olusmamis demişti 1 hafta sonra gel 9 haftalıkken yani bebek buyuyo mu bakalım demişti bir hafta sonra gittiğimde izinliydi bekleyemezdim tedirginim başka doktora randevu alıp 10 haftalıkken başka doktora gitmiştim o da bebeğin kalbinin olmadığıni gelişiminin 6+5 de durdugunu boş gebelik olduğunu ve kürtaj olmam gerektiğini söyledi apar topar hastaneye yatirildim ve önce vaginal ilaçla dusurtturmeye çalıştılar keseyi düşürdüm ama çok sancım vardi ve aşırı kanamam vardi içerde parça kalmış dediler ve kürtaja aldılar . Bunlar olalı tam 1 hafta oldu. Tekrar gebelik düşünüyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan kürtajdan ne kadar süre sonra gebe kalmak sağlıklı olur sizce korunmadan cinsel ilişkiye devam etsemmi bilemiyorum