Prenses23 Hay merhaba. Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım tekrarı olmaz. Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin size inşAllah 🤲🏻 Şuan 25 haftalığız herşey yolunda gidiyor çok şükür bir problem yok şimdilik ♥️
Hay Prenses23 inşallah çok teşekkürler çok sevindim sizin adınıza bizimde genetik vs tüm testler temiz çıktı siz onun haricinde başka bişey yaptırdınızmı
Prenses23 Hay çok teşekkür ederim ♥️ herşey temiz ama sadece pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı. İki genim heterizigot, doktor kan sulandırıcı kullanmam gerektiğini söyledi. bilmiyorum sebep o mu ama ben riske atmak istemedim. O yüzden kullanıyorum
Hay Prenses23 benimde aynı şekilde pıhtılaşmaya yakın çıktı bi kaç doktorla görüştüm bi tanesi coraspirin kullanmamı söyledi bende şuan kullanıyorum şuan yeni gebelik durumu olduğunu öğrendim 5 haftalık daha doktora gitmedim inşallah öncekiler gibi olmaz çok korkuyorum
Rabia54_ Hay canım benim de 2 kere üst üste boş gebelik oldu kürtaj oldum ikisindede genetik test yaptırdım 2 genimde heterezigot çıktı ve tekrar hamile kaldığımda iğne ve coraspirin kullandım şuan çok şükür 34+5 günlüğüm
Rabia54_ Prenses23 benimde aynı şekilde 2 genimde heterezigot var iğne ve hap kullanıyordum hapı yeni bıraktım 34.haftada sadece igne kullanıyorum şuan size hapı nezaman bırakacağınızı söyledimi doktorunuz
Hay Rabia54_ ben yeni öğrendim hamileliğimi salı günü gideceğim doktora trombofoli testimde 2 heterozigot olunca coraspirin kullan demişti doktorum ama o zaman hamile değildim şimd ne yapar bilmiyorum canım inşallah iyi olur herşey
Prenses23 Rabia54_ hapı 32 de bırakacağım iğne devam. Doğumunuzla ilgili bir şey dedi mi doktorunuz. İğneyi ne zmaan bırakacaksınız
Prenses23 Rabia54_ iğneyi doğumdan önce bırakırır ama çok kanaman olur o şekilde sulandırıcı ile 48 saat önceden bıraktırır
Prenses23 Rabia54_ Kısa bir süre önce bıraktırıp sezeryan yapmak istiyor. Ben normal istiyorum ama önermiyor. Size sezeryan diye doktor mu söyledi siz mi istediniz
Rabia54_ Prenses23 doktorum söyledi sezeryan olmam gerektiğini riske atmak istemiyorum dedi normal doğum olunca iğne erken bırakılıyormuş sanırım onu zaten bende göze alamam şimdiden düşünüyorum zaten Doğumdan 1 gün önce bıraktırırsa o 1 gün napıcam diye
Prenses23 Rabia54_ yok korkma sen rahat ol o konuda. 24 saat etkisi var zaten vurduğun iğnenin. O süre zarfında da hastanede yatışın yapılmış olacagı için takipte olacaksın bebeğin kalp atış hızı vs. Tam 38 de mi sezeryan oluyorsun
Rabia54_ Prenses23 ama doğum için sabahına yatıs olmuyo mu zaten hazırlanıp sezerysn oluyorsun iğneyi bıraktığın süreçte evde oluyosun yani öyle değil mi Mart’ın 1 inde gün almaya gidicem 37 haftalık oluyorum ozaman tam bir sonraki pazartesi salı gibi de sezeryan olurum diye düşünüyorum doktorum zaten 38 olur olmaz doguma alıcam seni hiç riske atamam dedi hani ani doğumum başlar kanamam çok olur diye
Prenses23 Rabia54_ benimde doktorum bu şekilde düşünüyor. Ama iğneyi daha erken bırakıp normal doğuranlar çok var kan sulandırıcı kullanıp. 24 saat risk değil bence
Rabia54_ Prenses23 evet ama yinede herzaman bir olmaz diye düşünüyorum ben çok tereddütlü panik biriyim zaten iğneyi bıraksam o günleri nasıl geçiririm bilemiyorum