grmz31 27 hafta oldum hala çok kötü kusuyorum bir de Sürekli kabızlık hali var ilaçları 2 güne bir almaya başladım decavit sanırım dışkıyı siyahlaştırıyor Ama facia ötesi kabız yapan hangisi bilemedim böyle sıkıntı yaşayan oldu mu ?
ecembugra53 grmz31 canım decavit kullanıyorum ama kabıxlık yapmadı kAbızlık yapan kan ilacıdır ben im kullandığım maltofer
Tatlisannedilekk grmz31 34haftalığım benimde bulantı kusma devam ediyor hâlâ, 12.haftamdan beri kullanıyorum decaviti hiç kabızlık sorunu yaşamadım
CansuAbinik grmz31 decavit bende kabızlık yaptı. Başka vitamin ilaçlarını da denedik aynı şekilde onlarda kabız yaptı. Sabah kalkınca 2 adet günkurusu ve bir bardak ılık su içiyorum.
grmz31 Tatlisannedilekk o zaman herkeste farklı yan etki yapıyor kusma sorunu artık kronikleşti hamilelikte korkuyorum doğumdan sonra da böyle kötü mü olurum
Alime92- Decavit bende de öncesinde hiç olmadığı halde kusmama sebep oldu bende bıraktım inşaAllah bişey olmaz doktora haftaya gideceğiz
Secil_zeynep Decavit kabızlık yapıyor beni çok kötü yaptı hatta yeni kullanmaya başladım ilk defa başıma geldi hemen bıraktım
grmz31 Secil_zeynep bugün kontrolüm vardı doktor alakası yok diyor beslenemiyosun o yüzden kabız oluyorsun kullanmayacağım ben
Secil_zeynep grmz31 valla benim kadar meyve yiyen belki de yoktur kahvaltımı bile meyveyle yapıyorum kabızlık yaşamam o kadar anormal oldu ki bende iki gün kullandım hemen sorun yaşadım
01rabiahmet grmz31 bende decavit hem kabızlık yaptı hemde dediğiniz gibi fışkı siyahtı.. Magosit de ishal yaptı bıraktım ikisinide
01rabiahmet grmz31 yani şöyle kalsiyum magnezyumu beslenme yoluyla alabilirsin bence ben öyle yaptım istersen decavit i sadece kullanmayı dene baktın olmuyor doktoruna söyle başka ilaçlar versin ☺️ bol bol yoğurt ve süt içmeni ayrıca bol yeşillik tüketmenin tavsiye ederim özellikle marul ve semizotu 🥰