esintiii 16 haftalığız ilk gebelik hareketlerini hissetmeme daha ne kadar var acaba ?? Bilgisi olan 🤔
bebisiminannesi esintiii canim ben 16 da hisettmeye baslamistim ama d3gisiyor herkeste 21 22 ye kadar giden var.
Bahar9235 esintiii ben 17 de hissettim şuanda 20. Haftadayım içerde futbol oynuyo sanki kıpır kıpır 🌸 16-22 haftalar içinde normalmiş
melikeb10 24 haftayı geçtik arada bir ufak bir kelebek kanatları cirpisi gibi his oluyor daha erken 😘
ErhanMjganCeylan esintiii bende 19 haftalığım ilk gebeliğim hiç hissetmiyorum elham yapıyorum birşey mi oldu diye .Rabbim hayırlı zamanda hissetmek ve hayırlı zamanda doğurmak nasip etsin bebeklerimizi bu mübarek gecede inşallah
brccelik ErhanMjganCeylan bende aynı durumdayım ya 18+5 bugün geçen sanki hissettim gibi geldi ondan sonra bişey yok tedirginim doktora gitsem mi diye düşünmedim değil😊😊😊
esintiii nesly kız erkek le de farkı oluyor mu acaba 🤔 bnde göbeğimin altında bi kere damar atması gibi bir şey hissettim başkada yok umarım erkenden o tekmeleri canımı yakmaya başlar ☺
Semakacan esintiii evet canım ilk gebelik merak etme bi anda oluyor 19un içindeydim burda bakıyorum herkes erken hissetmiş ben neden hissetmiyorum diyodum kendi kendime ve bi sabah tatlı tatlı tekmeledi 😊
nesly esintiii bilmiyorum erkek kız farkını canım ama ilk gebelikse geç hissedilirmiş hatta bana doktorum çok hareketli hissetmiyor musun dedi yok dedim kafama takılmıştı şimdi inş bekliyorum hissetmeyi 😃