Tgncr05 Bir kızım olacak ve isim konusunda çok kararsızım bu yeni nesil modern isimler istemiyorum😂 bana önerebileceğiniz isim var mı dini olarakta anlamı güzel olsun istiyorum🤗
DiplomaliEvHanimi Tgncr05 bende oyle yeni degisik isimlere hiic isinamadim bende kizima ariyorum. Şuan bahar veya zeynep var aklimda benimde 21 haftaligim 🥰
Wantedsoul Tgncr05 bende değişik isimleri pek sevemiyorum canım 27 haftalığız bizde isim bulamadık☺️ Zeynep ve Defne isimleri var benim aklımda
Tgncr05 DiplomaliEvHanimi bende 20 haftalığım 🤗 benimde aklımda hiranur Zeynep ve Betül var ama kararsızım Elizan ismini çok istiyordum ama eşim kabul etmedi ne yaptıysam beni de soğuttu artık o isimden🤦♀️😂
DiplomaliEvHanimi Tgncr05 evet betul de guzelmis 😍 bende bakiyorum nette duzgun hiic isim yok dilim bile dönmüyo
Tgncr05 DiplomaliEvHanimi sorma ya aynen öyle bende bakıyorum o kadar değişik isim var ki hiç hoşuma gitmiyor
Tgncr05 Wantedsoul defne de çok güzelmiş🥰 eşimde defne ismini çok beğeniyor.. kızlara isim bulmak gerçekten zor🤦♀️
Tgncr05 Anneolmayahasret Elif’i çok severdim elizan koymak istedim eşim de elifnur olsun dedi sonra elizan ismini asla koymam ben onu unut diyip inat edince o zaman bende senin istediğin ismi koymuyorum dedim 🤷♀️😂
Eminebkrylcn Tgncr05 benım oglum olucak allah nasıp ederse ama kızım olsaydı Meryem koyardım cok ıstıorum gercı daha oglanı dogurmadan kız hayalı kurmamada ne demelı ama 😂😂😂bence cok güzel bir ısım zevkler ve renkler tabıkı farklılık gosterır ☺️☺️
Tgncr05 Eminebkrylcn Meryem de güzel isim Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🤗 bende oğlan olsaydı emir ali koyacaktım 😂
Eminebkrylcn Tgncr05 amin inşallah🙏🏻🙏🏻☺️ Emir i bende dusunmustum ali kaynımın adı emirde kendı sulalemde baya bı var nasıpse çınar olucak ınsallah ☺️
Senem48 Tgncr05 biz ravza koyuyoruz 😊 eşim çok istedi bu ismi benimde favorim afra hem anlami da guzel ikisininde❤❤