Nasippp Nummer ben dediğim gibi Rahatsızdım iyileştim şuanda sadece öksürük var ablamda pozitif çıkınca verdik biz
Yaprakk Derya1231 ateş şiddetli eklem ağrısı nefes darlığı canım 1 günde bunları yaşadım zaten o gün hastaneye gittim hemen
Brce2020- Miragee aynı şekilde benim de tetenoz aşım var 7 sinde ve ayrıntılı ultrasona girmem gerekiyo günü geciyo bende söyledim ama hemşire yapmıyoruz dedi şimdi karantina altında olduğum için dışarı da çıkamıyoruz
Acemiianneee Brce2020- Kesinlikle ısrar edip yaptırın Il sağlık müdürlüğünü arayın kim varsa orada konuşup derdinizi anlatın ilçe sağlığı arayın ben o şekilde arayayarak zorla 2 testi yaptirdim eve gelip örnek aldılar üstelik onlara kalsa 14 gün sonra iyilesiyordum ama 2. Testimde pozitif geldi Bugün 3 .testimin sonucunu aldim sukur negatife dönmüş Sizde mutlaka yaptırın bence
Acemiianneee HGa Pardon ama bu soru böyle sorulmaz her şeyin bir yolu yordamı var diye düşünüyorum . En basitinden insan bi geçmiş olsun diyerek girer cümleye …. Evet benim grip gibi başlamıştı burun tikanikligi burun akıntısı vs.
HGa Acemiianneee çok geçmiş olsun. Suan bendede var grip burun tıkanıklığı halsizlik çok endişeliyim allahım inş tüm hamilelere şifa verir. 🤲🏻