Sevgice26 Sultanela zaman geçiyo geçmesinede miğde yanması beni perişan etti ilacım bitti hastaneye de gidemedim daha bu gidişle gidemiycemde 😭😭😭😭 soğuk su süt soda elma kuru ekmek bunlar 1 saatliğine falan durumu kurtarıyo ama tüm gn boyunca yanıyorum 🥺🥺🥺
Sultanela Sevgice26 cok sukur benim mide yanmam cok yok. Acaba neden oluyor ya bebegin sacindan falanmi acaba kac haftaliksinjz sizzz
MeyraEylulBallisi Zaman geçiyo geçmesine de koronadan dolayı dışarı çıkamamak, hareketsiz kalmak beni çok zorluyo. Mayışıyorum, sürekli uyumak isteme halleri, bel ağrısı hepsi evde oturmaktan kat kat artmış durumda 🙄
Ozgebtn Alpay34 31+5 sen selam 🖐 zaman geçmiyor gibi ama şöyle bir bakıncada geçiyor aslında havalar sıcak bi o sıkıntı bide artık ağırlaştık ben yorulduğumu hissediyorum bazen diyorum yeter artık doğsun biran evvel 😁
Sultanela Pnr-omr bence 1 ayda 1 gitmelisiniz. Bende 32 haftaya kadar oyleydim 32 haftalik kontrolume gittim 5 gun once doktor 2 hafta sonraya kontrole cagirdi
Sevgice26 Sultanela 32+3 haftalık neden bende bilmiyorum sabah kalhvaltı yapınca başlıyo gece uyuyabilirsem uyuyana kadar devam 🥺🥺