saramomy Sultanela 32+4 banada hiç geçmiyor yarın kontrolümüz var ilk kez nst’ye gireceğiz onun heyecanı var şu an sadece😄
Kbra-bhr07 Sultanela 32+2den selamlar ilk nstmize geçen hafta girdik ikizlerimle zaman geçmiyooooorrrr erken doğum riskinde olunca korkular bitmiyor 😌
Sultanela Ay aynen benimde 2. Gebeligim ben daha nst ye girmedim 34 hadtalikken kontrolum var br bucuk hafta snra girecem bakalm neler olacak hayrlsii
Fatovebebegi Sultanela bana agustos ayi gecmedi sicaktanmidir nedir 🙄bende 32. haftamdayim kizimla ilgilenmekten zaman nasil gecitor anlamiyorjm ama bu ay bana gecmedi
Gizemito Sultanela Bir geçiyor bir geçmiyor gibi 😬 Odası geldi oğlumun birkaç gündür çok yorucuydu 😌 Şimdi de çamaşır yıkayıp ütüleme faslı var 🙄🤩 Yaniii biraz hızlı geçiyor gibi. Haftaya ilk nst ye gireceğim çooook heyecanlıyım 🤷♀️
Sultanela Evet bazen hizli bazen cok yavas gidiyor gunler banada oyle geliyor. Ilk dogumum sezeryandi 8 ekimde ameliyain olur dedi doktor hayrlisi insallahhhhh oglumda 8 haziran dogmlu 😂
Betulfatih Sultanela 31+4 olduk fakat bizede hiç geçmiyor bian önce 35-38 falam olmak istiyoruz bizimde 35.haftada kontrolümüz var ve merak ediyorum neler olacak❣️💙💛💞
cagla24 Sultanela 32+3 den selam 👋🏻 hazırlıklar devam ediyor günler çabuk geçmeye başladı sanki bu aralar 🙊 heyecanla oğluşumu bekliyorum son 53 günüm kaldı nasipse 🤩👶🏻
Betulfatih Alpay34 Bana hiç geçmiyor canım bian önce 35 i devirmek istiyorum ağırlık basladi, uyku arttı,halsizlik arttı sen hazırladın mi cantani falan?🙈
Ozgebtn Alpay34 31+5 sen selam 🖐 zaman geçmiyor gibi ama şöyle bir bakıncada geçiyor aslında havalar sıcak bi o sıkıntı bide artık ağırlaştık ben yorulduğumu hissediyorum bazen diyorum yeter artık doğsun biran evvel 😁
Tuos2306 Sultanela 32+4 den selam. İlk hamileliğime göre bu baya hızlı geçti malum evde bi bebem daha olduğu için 🤣 ama son zamanlar artık ağırlaştım ve zaman sanki durdu. Sürekli yatmak istiyorum başka hiçbişi yapmak istemiyorum 😏
Elarabia 32 haftalık olduk 2 hamileliğim 2 yaşında kızım var sıcaklar bir yandan belim acayip ağrıyor artık doğurmak istiyorum
Sultanela Hepimiz ayni durumdaymisiz :) hayirli bi sekilde dogurursak insllah bu gunler ne cabuk gecmis diyicez insallah 😂😂
Pnr-omr Sultanela bende bugün tam 32 oldum zaman benim için hızlı geçiyor 😄 ama size bir sorum olacak ben en son 26 hafta da gittim doktora 34 hafta da gitmeyi düşünüyorum bu haftalarda gitmeme gerek var mi ?
Sultanela Pnr-omr bence 1 ayda 1 gitmelisiniz. Bende 32 haftaya kadar oyleydim 32 haftalik kontrolume gittim 5 gun once doktor 2 hafta sonraya kontrole cagirdi