Fr170320 Bebekhilal ne demek acılı bir şey mi kürtaj?. Sanırım hayatınızda hiç bebeğinizi kaybetmediniz o acıyı bilmiyorsunuz .Kaybetseniz böyle bir soru yöneltmezsiniz..
SeymaK Bebekhilal anesteziyle oluyosun zaten uyuyodun uyanıyosun bitmiş oluyo ana uyandıktan sonra bi süre ağrın oluyo
Bebekhilal Fr170320 evet kaybetmedim manevi anlamda sormadım canınız gerçekten yanıyor mu diye sordum bebeğim hala gözükmedi bende korkuyorum
Fr170320 BebekhilalBaşına gelmediği için bilmiyorsun sanırım.Canının yanıp yanmadığını başına gelince anlarsın.
Bebekhilal Fr170320 Umarım başıma gelmez sizde 3 . Sünü yaşamazsınız inşallah Allah bunu düşmanımın başına vermesin bence. Çok ağır konuşuyorsunuz inşallah size dönmez.
SeymaK Bebekhilal daha önce iki kürtajı olan benim canım seni bi baskası da yanıtlamış ben anladım zaten hangi amaçla sordugunu manevi olarak acı bi durum oldugunu zaten herkes bilir
Sedaaaaaaccccaannsssns 5+6 haftalık benimde ☺️ 31 ağustosta kalp atışını dinlemek için gideceğim hayırlısı olsun
Sedaaaaaaccccaannsssns Bebekhilal malesef canim kese vardı eşi vardi ama bebek yoktu doktor 2 hafta sonra gel kalp atışını da alırız testlerinide yaparız demişti
Llmrcn92 Bebekhilal merhabaaa 🙋🏻♀️ Tahmini Doğum tarihi 6 Nisan benimde. Cok şükür kalp atışını duyduk biz🙏🏻 Allah herkese nasip etsin insallah
Bebekhilal SeymaK teşekkür ediyorum anlayışın için Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 💚
Burcilek Bebekhilal Bende nisanın başları ya da ortasına denk geliyor yarın 7 haftalık oluyorum. Randevum var kalp atışını duymak için gideceğiz. Ama çok korkuyorum dünden beri kahverengi lekelenmem var ve sabah pembemsi de gelmişti bunların aksine hiç ağrım yok inşallah birşey yoktur
Sedaaaaaaccccaannsssns Burcilek canim doktorum beni uyarmıştı kahverengi lekelenme yerlesme zamanlarında illa olur çoğu annede korkmana gerek yok kanaman olursq gel demisti korkma bence içini ferah tut
Bebekhilal Sedaaaaaaccccaannsssns anladım bende sadece kese gözüktü bende sizin gibi korkuyorum inşallah sorun yaşamayız
gzm1234 Bizde 7+2 olduk çok şükür :) 5. Haftada keseyi 7. Haftada kalp atışını duyduk. Hayatımda duyduğum en güzel sesti diyebilirim Rabbim dileyen herkese nasip etsin. Nisan’ın ilk haftası bekliyoruz Allah’ın izniyle