Nesli-12 Bebekhilal keseyi gördük dedi ama yinede korkuyorum cuma günü gidicem inşallah kalp atışlarını da duyarım
ppapatyam_ Bebekhilal yarindan sonra 8 haftalik olyuoruz insallah 🤲🏻 6 haftada duymustuk cok sükür dogumum ya nisanin basi yada martin sonu bakalim hayirlisi olsun 🥰 saglikla gelsinler insallah bebisler
Llmrcn92 Bebekhilal merhabaaa 🙋🏻♀️ Tahmini Doğum tarihi 6 Nisan benimde. Cok şükür kalp atışını duyduk biz🙏🏻 Allah herkese nasip etsin insallah
Burcilek Bebekhilal Bende nisanın başları ya da ortasına denk geliyor yarın 7 haftalık oluyorum. Randevum var kalp atışını duymak için gideceğiz. Ama çok korkuyorum dünden beri kahverengi lekelenmem var ve sabah pembemsi de gelmişti bunların aksine hiç ağrım yok inşallah birşey yoktur
Busenurrr Nesli-12 bende 6+5 im cuma günü kalp atışı için çağırdılar çok endişeleniyorum inşllah güzel haberlerle geliriz buraya
Ylldixx407 ppapatyam_ benle aynı bende en son temmuzun 1 inde oldum ve gebe olduğumu öğrendim çok korkuyorum boş gebelik olur diye hiç belirtim yok cunku
Bsrdrdu1907 Bende 6.haftada duydum kalp atısını ve bebeği ama düşük tehlikem var öğrendiğüm günden beri sürekli bi başlıyo bi bitiyo kanamam oluyo iğne ilaç sürekli yatıyorum 7.haftadayım
Bebekhilal Bsrdrdu1907 Allah yardımcın olsun mümkün olduğunca yerinden kalkmamaya çalış inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Bebekhilal Ylldixx407 siz kese kalp atışı yada bebek gördünüz mü kasıklarınızda falan ağrı da mı olmuyor
Fr170320 7+1 iz bugün ikinci hamilelegim ilkinde düşük yaşadım kanamam oluyordu çok 5 haftalık düşük yaptım şu an 7 haftalığız hiç bir sorunum yok Rabbime çok şükür İnşAllah da olmaz kalp atışını cumartesi duycaz inşallah 🤲🐣
Busenurrr Fr170320 bana sadece kese dediler 5 gün önce gittim Cumada kalp atışı için gel dediler iniallah duyarız
SeymaK Selamlar herkesee ben de şuan 6+4 üç gün önce kalp atışını duyduk çok şükür devamı da sağlıkla sıhhatle gelir inşallah 🤲🏻 Bu üçüncü gebeliğim önceki ikisi de kalp atışı durdu ve kürtaj oldum inşallah rabbim bu üçüncü de bana nasip eder 🤲🏻🤲🏻