Abzekh Bebekbal o sekreter karantinadadır o zaman bence devlet hastanesine gitmeyin orada durumlar daha kötü bide doğumdan sonra odanız 2 kişilik olacak o zaman yanınızda kalan kişinin refakatçisi olacak o da sıkıntı. Bayramdan önce annem medicana da ameliyat oldu hatta ameliyattan sonra doktorun öncesinde covid olup atlattığını öğrendik ama çok şükür bişey olmadı. İnşallah bizde sıkıntısız atlatırız süreci.
Bebekbal Abzekh inşallah canım ya 😔konyanın yarısını sarmış durumda zaten malesef🤦🏻♀️Yok canım odam falan tek kişilik olcak doktoru tanıdığımız için ayarlycak onu ama daha kesin değil zaten nerde yapcağım.mustafa başaranı duydunmu 27.haftaya kadar ona gelmiştim ben hep
Abzekh Mihrimah41 sadece sarı örtü değil herşeyi düşünüyor insan zaten inandığım bişey değil burda yazınca daha netleştim dediğin gibi beslenmesine odaklandım tamamen
Deletedmom424 Urazakininannesi iyi bari örtü örtmek isteyene neden örtmememiz gerektiğini düzgünce açıklayabileceğim. Bence de batıl inanç ama böyle anlamlı bir açıklamayla tatmin olurlar en azından 😀
Senemsiii Bsraydin uyusmazlık rh ile oluyor annenın negatif babanın pozitif olması sebebiyle. Eger baba negatif anne pozitif olsa sıkıntı olmuyor yada her ikisi de negatif olsa yıne sorun olmuyor. Ama annenın negatıf kan grubunda olması malesef bebeğin kanını yabancı olarak görüp savaş acıyor.
Bebekbal Abzekh ya mustafa bey çok iyi ama kovidden dolayı doğumu kızılayda anıtta falan yaptırıyor,orda yapcağıma devlet hastanesinde yaparım,yeni doğan yoğun bakımları bile yeterli değil..iki arada kaldım.mete bertzlioğluna gidicem
Abzekh Bebekbal benim medicanayı seçmemdeki en büyük sebep yenidoğan yoğunbakımının olmasıydı. Şehir hastanesi eğitim araştırmada iken çalışıyordum ben kadın doğumcuları tanıyorum ama sizin dediğiniz doktoru ilk defa duydum başka bi yerden mi gelmiş. Onu tanımıyorum