Tavsanim Kizlae gebeeiuoeum resmen :( 36+2 gunlugum 4 gun hastanede yattim bebegik kucuk oldugu icin doktor mide ilaci verdi ama bir faydasi yok agliyorum su an nolur mide yanmasina ne ii gelir yedigimi cikariyorum :(
Cerenn06 Tavsanim Hangi ilacı verdi ? Bana da lansor verdi bir tane içtim sadece yanmam felan geçti. Soğuk süt, maden suyu bunlar da geçici olarak iyi geliyor
Cansummm Tavsanim soğuk süt için yudum yudum çay bardağının yarısı kadar içseniz yeterli olur diye düşünüyorum. İnşallah faydasını görürsünüz
Ipek0z Tavsanim ben de süt, yoğurt yenir diye biliyorum. Aman baharattan kızartmadan yağlı yemeklerden ve acıdan uzak dur uzun bir süre
Canazbal21 Tavsanim canım bana iyi gelen tek şey soda bide rennie çiğneme tableti çok geçmiş olsun biliyorum çok zor
Cerenn06 Tavsanim Anladım canım bir de lansor ilacını dene bende çok çektim rennie duo, gaviskon, gasvin duo bunlarla duruyordum sağlık ocağında ki dr. Lansor verdi de yanmam felan yok çok şükür 🙏🏻
Tavsanim Cerenn06 her ilaci icirmediklerini soylediler 4 gun hastwnede yatyigim sure zsrfinda surekli seromla beslendim ama evde mwhfoldum su wn
Tavsanim Ipek0z istesemde yiyemiyorum cwnim sadece afedersin yogurt corbasi yedim su an bu haldeyim mwhfolsu midem
Ipek0z Tavsanim çok geçmiş olsun sütü denedin mi? Aslında nane çayı benim mideme hep iyi gelir ama bi denesen mi? Süt daha iyi bir çözüm fakat bitki çayları da bazen çok iyi gelebiliyor
Tavsanim Canazbal21 sade sodada iyi gelmediydi canim gece agridan uyuyamadim bir turlu halada agzima bir sey suremeeim