sedasuzan htcmuhammed bence iyi normal kesin senin gününe gelene kadar alırım seninle aynı kiloyu şimdiden 14 kilo o haftalara kadar
htcmuhammed sedasuzan ama bende dogurana kdr yine 8 9 kilo alirom gibi 😁 Bebeklerimiz iyi olsunda dogduktan snra veririrz insaAllah 😁
sedasuzan Busu sağlıklı olsunda boşver sömürsün annesi 😂 benimki 27+2de 1200 kg dedi şimdi 28 olduk bakalm bizde durum ne olucak
Ffunda Hazal2020 16 haftalıgım 4 kılo almısım 🥰 1 kilo fazlam varmiş ama dayanamıyorum aklıma gelen herseyi yapıp yada dısardan söylüyorum ☺️
sedasuzan htcmuhammed aynen tek temennimiz hepimizin bu sanırım sağ salim doğusunda valla umrumda değil kilo falan
esrtsc27 sedasuzan cidden ya sanırım geneli başlarda çok kusmalı falan geçtiğinden kilo veriyor alacağı yerde ondan az kilo alıyorlar. Ben 18+3üm ve geçen hafta 5 kiloydu aldığım şimdi 7 olmuştur 😅
sedasuzan esrtsc27 bende basta kilo verdim ama çok değil 1 kilo falan 😂😂şimdi 10 günde bir 2 kilo alıyorum çok hızlıyım kaşıkla verdiğimi kepçeyle geri alıyorum 😂😂