Msltms Hazal2020 19 haftalığım 5 kilo falan aldım normalde zaten zayıf bi yapım vardı 52 ile hamile kaldım Kızlar fazla mi alıyorum sürekli yiyesim geliyor 🤦🏻♀️ Nasıl başa çıkabilirim ?
Feyzaness Msltms canım bende aynı durumdayım , ama bir süre sonra kilo alımım yavaşladı , takma kafana 💕
CansuAbinik Msltms Az az sık sık yiyin. Akşam 20:00’dan sonra kalorisi az olan bir şeyler tüketin. Mesela bir kase yoğurt, bir salatalık, bir bardak süt gibi. Gün içerisinde de sağlıklı öğünler ile beslenin 🙏🏻
sedasuzan Bunlar nasıl rakamlar şaka gibi ya😂 moralimi bozdunuz hanımlar 28 haftalık tam 14 kilo aldım
esrtsc27 sedasuzan cidden ya sanırım geneli başlarda çok kusmalı falan geçtiğinden kilo veriyor alacağı yerde ondan az kilo alıyorlar. Ben 18+3üm ve geçen hafta 5 kiloydu aldığım şimdi 7 olmuştur 😅
sedasuzan Busu bence gayet iyi 28. Haftada 14 kilo sen sona gelmişsin 12 kilo gayet normal gününe göre
0Cerenk Hazal2020 42 kiloyla hamile kaldım, şuan 21. haftaya girdim 50 kiloyum, çok memnunum yaşasın göbüşlü anneler🥰
sedasuzan htcmuhammed bence iyi normal kesin senin gününe gelene kadar alırım seninle aynı kiloyu şimdiden 14 kilo o haftalara kadar