Happybabyyy Benim ilk gebeliğim kimyasal olmasına rağmen hamile olduğumu öğrendiğim günden beri ilişki kısıtlaması yapmadı doktor. Çünkü sağlıklı bir gebelik yaşıyorum ve doktoruma fazlasıyla güveniyorum. Vajinal ultrasonla bakıyoruz, eğer zararı olsaydı ilişkinin tıpta böyle bir ultrason çeşidi olmazdı, senin rahat edeceğin her şekilde ve dikkatli olmak kaydıyla ilişki serbest dedi. Her doktorda herşeyin iyisini biliyor diye bir durumda yok.
Doktorların yarısi ilk 3 ay kalp atışı dinletmiyor mesela zararlı olduğunu düşünüyor. Fakat diğer yarısı ise bu düşünceyi yanlış buluyor. Hatta hayatımdan en güzel örnek, eğer tek bir doktorla kalıp başka doktora gitmeden ameliyat olmayı secseydim şuan tek göğsüm olmayacaktı. Fakat bu seçeneği düşünmeden direk başka doktorlara gittim ve ameliyatlik bir durum olmadığını öğrendim. Sağlıksızmis, kendini ne kadar korursa korusun zaten düşecekmis. Rızkı yokmuş bu dünyada. Vicdan azabı çektirmek yerine hanfendiye destek olmak daha mantıklı şu durumda. Bende aynı şeyi yaşadım çok iyi anlıyorum halinden. Ayrıca değil ilişkiye girmek ben yerimden kalkmadan sürekli yattım, sıkıntı olduğunu anladım. Ona rağmen düştü. Şuan bu hamileliğimde ise koşu koşturuyorum, oluruna bıraktım. Çok şükür sağlıklı bebeğim. Herşey Allah’tan geliyor. Eskiden doktormu vardi diyen büyüklerimi bu tarz konularda haklı buluyorum