Mervelsmet izmirlih35 yengeme sordum rahim büyüdüğü için oluyor dedi bebek büyüyor ya artık eskisinden daha hızlı kilo alıyor ondan olabildi dedi umarım öyledir canım sağlıkla hepimiz kucagimiza zamanında güzel doğumla kavuşalım 🙏🏻🙏🏻
izmirlih35 Mervelsmet inşallah canım insan telşa yapıyor bir ağırlık ve Ağrı olunca. Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasp etsin hepimize
Mervelsmet Dh52 canım aradım doktorumuda doktorum müsait değilmiş asistanı muayene etmeden bir şey diyemez dedi bende 2 hafta sonra gidicem artık o zaman eder
es_es Dh52 24.haftada 25-30 arasıydı progestan kullandım, 2 hafta sonraki kontrolde 33-34 arası olmuştu. Doktorum benim gözümün içine bakıyor 36 haftayı görelim diye, ben bebişime yalvarıyorum dayan biraz daha diye ☺
Mervelsmet es_es rahim ağzı boyu uzuyor mu canım benim 28 mm di en son progestan kullanıyorum bende gece bir tane uzatıyor mu
es_es Mervelsmet ben de bilmiyordum ama uzuyormuş demek ki. Hatta ikinci ölçümden sonra 34lere çıkınca doktor progestanın etkisi de olmuştur demişti.
es_es Mervelsmet inşallahhh 🙏 30+2 oldum bugün. 8. haftalardaydı sanırım lekelenmeden dolayı 1 kutu kullanmıştım. 24ten beri hala kullanıyorum, sanırım doğuma kadar kullanacağım.
es_es Mervelsmet onca kişi arasında tesadüfe bak 😁 sağlıkla bir de vaktin de gelsinler de valla korkutmasınlar bizi. Artık her hareketinde işgillenir oldum, paranoğaya bağladım
Selcankokalan Ben 22.haftamdan beri erken doğum riski dolayısıyla yatak istirahati ve ilaçlarla süreci yürütüyorum zorlu bir gebelik benim için ama bebek bir gün daha kalsın içerde diye dua ederek gün sayarak geçiriyorum gebeliğimi şükür 29+4 oldum 7 hafta geçti ama 7 yıl gibi geçti. Benim hep ölçümlerim aynı çıkıyor uzama olmadı ama şükür kısalmada olmadı🍀🧿🙏🏻
Mervelsmet es_es aynen öyle canım tesadüf iste doktor bana 9 ekimden sonra doğurabilirsin sıkıntı olmaz o zaman dedi inşallah oğlusum durur o zaman kadar 😁 bende öyle sakin olmaya çalışıyorum ama insanin ilk olunca ay bir şey mi oldu diyor 🙄
es_es Mervelsmet ben daha ev taşıyacağım valla onu da atlatırım inşallah. Benim supa da acele etmezse iyidir 😊
Mervelsmet Selcankokalan benimde 28. Haftada 28 mm ölçüldü en son bir daha olculmedi ilk kez ölçmüştü şimdi 30+3 gunlugum