Sukut66 Yaren- cok sukur ne guzel gorursun ondan destek alirsin o senden destek alir Allahin izniyle atlatrsiniz 🤲
Yaren- Sukut66 aynen canım şişi inöiş 800 gram şu an dua edin ne olur hem sütüm gelsin diye hemde bebegim için 😔🙏🏻🙏🏻
Cucu2015 Yaren- canım sen sağdıkça gelir sütün vazgeçme sağ çıkan bir damla da olsa versinler şifa niyetine. Birkaç güne çoğalır zaten. İnşaallah en yakın zamanda toparlanır. Bir arkadaşım martta 24 haftalık 600 gram doğum yaptı. Temmuz başında taburcu oldu. İyi olur Allah’ın izniyle içini ferah tut
Sukut66 Yaren- ediyorum canm sütüne bereket versin rabbim yavrucaga guc kuvvet versin saglk versin bol bol su ic gelir insallah gec gelmesi normal sezeryan oldun ya gelecek sutun elbet
Yaren- Sukut66 hayırlısıyla inşallah canım dua ediyoruz rabbim bize bagışlıyacak küçük prensesimi 🙏🏻🙏🏻
Sukut66 Yaren- insallah canm insallah yer gök duayla bende ediyorum inan namazlarina rdindan bilhassa sana ettm bugun
Yaren- Sukut66 allah razı olsun canım benim rabbim seninde evladını sana bagışlasın inşallah sag salim al kucagına 🙏🏻🙏🏻
Sedorika Yaren- Allah seni ve yavrunu korusun sağlıkla evinizde büyütün inşallah onlar çok güçlü eminimki çok hızlı toplayacak kendini aynı kiloda doğum yapan arkadaşımın oğlu şuan gayet sağlıklı senin evladında inşallah sağlıkla büyüyecek dualarım sizinle
Yaren- Sedorika allah razı olsun canım benim inşallah öyle olur dualarımız o yönde bide ben cıkabilsem şu hastahaneden ödemim cok var nefroloji devr aldı beni
Sukut66 Yaren- iyi bari canm cok sukur bende iyym evde yatmaya devam ediyorum rahim agzi kisaligi ayni seyrediyo bide bebegin bagirsaklari genislemeye devam ediyor tek duam o iyi olsn saglklica gelsn 🤲😔
Annem1 Yaren- Rabbim şifa versin inşallah sağlıklıca kucagınıza alırsınız. Sizde hayırlısı ile atlatırsınız. Rabbim yardım et 🤲🙏
Omereis Yaren- Öncelikle Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeğinizin minik kuşunuzun durumu nedir acaba
Yaren- Omereis cok şükür 10 gün oldu bugun kendim besliyorum altını filan degiştiriyorum iyi olacak inşallah dualarınızla prensesim 🙏🏻🙏🏻
minikkuzucukcyprus Yaren- Allah yar ve yardımcınız olsun, inşallah en kısa sürede ikiniz de toparlanırsınız🤲🏻Moralinizi, inancınızı yüksek tutun, iyi olacaksınız inşallah🤲🏻💪🏻🥰