Sukut66 Mimarhanim esim var bi tek saolsun bakiyo işide musait oldugu icin surekli evde o yonden skntm yokta bu oksurukle nasil bas edicem bilemiyorum oksurmemem lazm neker denedim ictm ama gecmiyo insallah gecer biran once yipratiyorum kendimi kasiklarimi falan korkuyorum
Mimarhanim Sukut66 aynen canım öksürmemeye gayret et. Hamilelerin de kullandığı temiz içerikli pastiller var olmadı onlardan alın. Sürekli yanında su bulundur. Boğazını yumuşak tut. En kötü ihtimalle kulak burun boğaz doktoruna gözük, sana uygun ilaç verir öksürük şurubu vs.
Sukut66 Mimarhanim haklisin canm pastik iyi fikir aslnda cok saol gecmezse bi saglk ocagina giderim artk ya buralarda kulak burun bogaz yok devlettekide hasta kabul yok en iyisi saglk ocagi en kotu bi surp verir naplm
Mimarhanim Sukut66 ihmal etme canım. Öksürük hiç iyi değil. Muhakkak üzerinde dur. Bebek nasıl bu arada bir gelişme var mı
Sukut66 Mimarhanim cuma ciktm hastaneden canm en son ölcümu 15 -16 mm dedi dr bebektede bagirsak genislemesi var dediler takip edicez dediler anlamadim onuda kafam karisti insallah bi sknti cikmaz haftaya kontrole gidicem canm durumlar boyle
Mimarhanim Sukut66 hiç kaygı etme canım bir sıkıntı olmaz inşallah 🙏🏻 dediğim gibi öksürüğün üzerine düş. İhmal etme. İnşallah hepimiz sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız 🙏🏻
Sukut66 Mimarhanim insallah canm cok saol aynen oksurugu halletmem lazm amin hepimizde saglklica vakitlice aliriz inslalah emeklerimizi bosa cikarmasin rabbim 🤲😊
Aycha En kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, evinize dönün inşallah. Çok geçmiş olsun. Allah acil, daimi şifalar versin.
Giz4110 Yaren- inşallah kuzum 1 kiloya yaklaşmış tutunacak inşallah siz de moralinizi yüksek tutun biraz meşakkatli yorucu bir yol ama sonu güzel olacak merak etme kucağına alıp emzireceğin günler gelecek🌺🙏
Yaren- Mimarhanim ben iyi degilim daha bir türlü toparlananadım ödemim inmiyor agrılarım cook 😔 bebegim küvezde dün süt sagıp verdik bir tatlı kaşıgı ama olsun ona şifa oynuyordu küvezde küçücük inşallah bırakmıyacak bizi 🙏🏻🙏🏻
Sukut66 Yaren- cok sukur ne guzel gorursun ondan destek alirsin o senden destek alir Allahin izniyle atlatrsiniz 🤲
Tugceasl Yaren- allahım yanında olsun şafi ismi ile sana şifa versin bebeğini kucağına sağ Salim almayı nasip etsin inşirak suresini oku için ferahlar 🙏