Pembe_li Kızlarrr cnm acayip cips cekiyo öyle böyle değil siz yedinizmi hiç gebelikte yenmemeli diyor 😢
Deletedmom417 Pembe_li yedim hala da yiyorum ama öyle çok degil nefsim körelsin 2-3 tane birşey olmaz aşırıya kaçma ama zararlı 😐
gokcecan Pembe_li canım çektiği için 35 haftalık hamilelik serüvenimde şimdiye kadar toplamda 3 paket lays ve doritos yedim 😂 şimdi canım çekmiyo. Olabildiğince sağlıklı beslenen biriyim ama canı çekiyo insanın elinde değil. Bence canın çekiyosa al ye :) abartmamak şartıyla
Pembe_li Deletedmom417 bende dayanamicam markete gittim alışveriş yaptım daha yemeden hamile olduğumu öğrendim cips bana bakıyor ben ona çok aşırı istiyo cnm😹 nette okudum zararlı dio 9 ay hiç yemeden geçermi
Dilara_slm İlk 4-5 ay falan sürekli yedim sonra birden canım istememeye başladı:) patatese ihtiyaç duyuyo olabilir vücudunuz bence bişeyi çok istiyorsak onun mantıklı bi sebebi vardır 😅 yani yenmeli tabi abartmadan
Pembe_li Mucizem199 doktora falan danıştınızmı hiç yani yenmemeli deniyormu mesela alkol sigara yasak ya cips çikolata falan yasakmı paketli gıdaya gidiyor gerçi ama
Mucizem199 Pembe_li valla canım doktorum abartmamak şartıyla istediğini yiyebilirsin dedi bende öyle yapıyorum herşey yiyorum bazı insanlar doktordan iyi bilecek değil ya azıcık yemekle bişey olmuyor ben yiyorum şahsen canımın isteğini
12340 Pembe_li Valla ben canım ne çektiyse yedim halada yemeye devam ediyorum oturup bi paket bitirirdim 😂 Bebeğim gayet sağlıklı çok şükür bende bir sıkıntı olmadı
Myssr Pembe_li cips katki maddeli diye zararli direkt bebege zarsri yok bi kere yiyebilirsn tabiki. Dondurma yiyo musun çikolata vs onlarda da katki maddesi var