Aloneanqel Nehirr88k hadi hayırlısı hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı 🤲🏻😍 bana 11+3 ken di galiba hatırlamıyorum ama 🙈 erkek dedi. 16 haftaya girdik %90 kız dedi. Çok heyecanlandım dayanamadım gittim 2 yenidoğan takım aldım 🙈🙈 inşallah cinsiyeti değişmez 🤰🏻🤰🏻🤲🏻
Nehirr88k Aloneanqel daha degismez sanirim ama bellide olmuyomus 20 haftalikkende degise bilen var doktor kesin dedimi 😅😅 bn simdiden dayanamayip bi kac bsy aldm 16. Haftamda kesinlesir dediler ama bakalm 🥰🥰
GSOZLEM16 Aloneanqel doktor erkek dedi gösterdi sadece ikili tarama da yüksek risk cikti dua ediyorum sağlıklı olsun inşaallah 🤲herkesten dua bekliyorum bebeğime inşaallah hersey guzel olacak rabbime inanıyorum dua ile hersey güzel olacak 🤲🐣
Alynablt GSOZLEM16 canım hiç merak etme rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sonuçta testler kesin sonuç vermiyor içini ferah tut :)
Aloneanqel GSOZLEM16 Okudum , Duamı Allah kabul etsin canım🤲🏻🤲🏻 Bazen testler yanılabiliyor, Allah herşeye kadirdir ❤️🙏🏻 bebişin sağlıkla kucağına doğar, hayırlısı ile de büyütmek nasip olur inşallah 🤲🏻🤲🏻
deryamehmet35 Tgbakdgl bende cumartesi gidicem daha o zmn belli olur inşallah sağlıkla kucaklarında alalım insallah
Aloneanqel Nehirr88k inşallah kesindir çünkü bende aldım dayanamayıp. Kesin demedi ama sen kız ismi düşün erkeği boşver %90 kız bebek bu dedi 😍🙈🙈❤️ Bende gittim aldım 2 takım 😂🤲🏻🤲🏻🤰🏻
Aloneanqel Eda-1993 14 de benim Allah izin verirse hemen hemen aynıyız. Sağlıkla doğsunlar inşallah ❤️🤲🏻🤲🏻
Nehirr88k Aloneanqel 😅😅🥰 iyi yapmssn canm 😊 artk ne olur bilinmez hayırlısı olsunda gerisi onemli değil ama innsan heycan yapiyo işte 🥰🥰 görünce alası geliyo 🤭
Mirage-zhs Bizimde çarşamba randevumuz var 1 ay oldu bebişi görmeyeli bizimde 2 li taramadaki doktor %90 erkek dedi kendi doktorumda erkek olabilir dedi bakalım napıyor 2.bebiş 2.heyecan 😍💙
Aloneanqel Nehirr88k evet ya aç kalmaktan da çok sıkıldım artık. Şurda seninle karşılıklı oturup sohbet etsek midemin sesi beni bastırır o derece. Sağlık problemli gebelik geçirmek de çok zor ya. Allah yardım etsin benim gibi olanlara zaman duruyor sanki. Herşey bebeğin sağlığı için. Annelik gerçekten bambaşka birşey ya. Ben kimse için nefsime hakim olup böyle aç kalmam iğne olmam böyle hergün. Ama bebeğim can parçam karşılıksız sevdam ahhh annelik ahh sen ne güzel birşeysin ☺️☺️❤️😍
Nehirr88k Aloneanqel evet canm haklsn şimdiden çok sey icin fedakarlık yapıyoruz şekermi var sende ? Aç kalıyorum dedin ya
ZeyAk @Aloneanqel @Aloneanqel merhaba güzel anneler 2. Kez anne olacağım inşallah hem de 9 yıl sonra🙂🙏 biz cinsiyetimizi öğrendik cumartesi günü. Kısmet olursa bir kız daha katılacak aramıza. Ben yavaş yavaş bişeyler almaya başladım daha yeni ama bu haftalarda genel ihtiyaçlarını almaya çalışacağım sonrasında masrafımız daha az olması için parça parça almak daha mantıklı gibi hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aloneanqel ZeyAk ay maşallah 🙏🏻 Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️🙏🏻 Ben de cinsiyeti tam öğrenebilsem alacağım ama 🤗🙈 en iyisi dediğiniz gibi kendimizce temel ihtiyaçları almak galiba. Benim ilk gebeliğim çok korkarım kucağıma almaya. O yüzden banyo küvet seti alacağım bebek için ve sallama minderi. Bunları bu ay param kalırsa alacağım inşallah bende ❤️🤰🏻🙈🙈