Gulyllu Hasretkzltprk Biz Rouen dayız canım uzakmışız baya ama sizin orda cok Türk var diye duydum zamanla komşular edinirsin belki
Hasretkzltprk Gulyllu Burdaki Türkler çok evet şuan yok ama ilerde bebeğim sayesinde olabilir 🙂 inşallah
Ozgeliz Minaa havuzdayken sancılarım çookk artmıştı dayanamadım çıktım Epidural istedim ilk pamuk gibi oldum sancım geçti ama güzel ıkınamadığım için, doğum esnasında Epidurali kestiler canım teşekkür ederim güzel doğumlarınız olur inşallah 🙏🏻😘
Damla6606 Hasretkzltprk bende lyon-tignieudayım canım 😊 ben gelelide 4 ay oldu senin gibi benimde kimsem yok burda bebek dogunca onla zaman gecirirm diye alışmaya çalışıyorum
Hasretkzltprk Damla6606 Canım ya aynı kaderi paylaşıyoruz.Allah seninde yardımcın olsun bu arada nerelisin aceba .merak ettim
ozgeyigit Ozgeliz Allah evlatlarımızı bağışlasın adaşım. Anneler günün de kutlu olsun tüm annelerimizin 💐😘🥰
Ozgeliz femme_sans_defense teşekkür ederim 🥰😍 şimdilerde oğlum 3 yaşında abi oldu vee ikinci kez abi oluyor 🥰 Nisan da 4 yaşayacak inşallah 🙏🏻💙😍
Ozgeliz Melekk-911 olsun bi anım kalmış işte burda keşke yine böyle normal doğum yapsam aynısından isterim 🥰😍