Ozgeliz Gulyllu geldik evimize şükür yiğidim daha iyi Dünya’ya alışmaya çalışıyor 🤗 Biz Fransa Strasbourgdayız Almanya tarafında canım sen neresindesin Bu arada inşallah erken doğum olmaz zamanında gelir kuzucuğun 🙏🏻
Gulyllu Ozgeliz oh ne güzel Evin kokusu bile değişmiştir 😍😍 bende Rouen dayım canım 76 bölge sizinle aramız 6 saat falan Cok sağol güzel dileklerin için 😘
AsiaAisa Allah analı babalı büyütsün yeni gördüm 😊Geçen gün sorularıma yanıt vermiştiniz çok sevindim sağlıkla büyütün 💐
Nuremre Ozgeliz yaaaaa cok sevindim hayirli olsun canim bende 25.04.2018de 13.45te kizimi aldim kucagima 😊 erken geldi bizimkiside 😊
Hasretkzltprk Gulyllu Var canım ben geleli daha 6 ay oldu alışması zor olsada rabbim derman veriyor Peki benim eşim dışında hiç kimsem. Yok bebek olunca neler değişiyor o yanlızlıktan karamsarlıktan kurtuluyor mu İnsan ?
Gulyllu Hasretkzltprk ilk başlar cok zor oluyor kesinlikle canım ben ilk geldiğimde ağlamaktan ne kasar kilo vermiştim 😞 Tabi kurtuluyorsun onunla uğraşırken zaman öyle bir geçiyor ki anlamıyorsun bile o senin ailen oluyor resmen ❤ Ben oğlum doğduktan sonra daha cok ısındım buraya cok şükür 🙏
Gulyllu Hasretkzltprk Biz Rouen dayız canım uzakmışız baya ama sizin orda cok Türk var diye duydum zamanla komşular edinirsin belki
Damla6606 Hasretkzltprk bende lyon-tignieudayım canım 😊 ben gelelide 4 ay oldu senin gibi benimde kimsem yok burda bebek dogunca onla zaman gecirirm diye alışmaya çalışıyorum
Minaa Ozgeliz Allah ana li babali buyutmek nasip etsin cnm cok sevindim, havuzdayken epidural istedim yazmissin o nasil bi et ki yapiyor ki sezeryan haricinde yapildiginda, ben cok deneyimsizim hersey hala bana cok yabanci 🙂
Ozgeliz Minaa havuzdayken sancılarım çookk artmıştı dayanamadım çıktım Epidural istedim ilk pamuk gibi oldum sancım geçti ama güzel ıkınamadığım için, doğum esnasında Epidurali kestiler canım teşekkür ederim güzel doğumlarınız olur inşallah 🙏🏻😘
Sibeleymen Ozgeliz muhteşem bir doğum hikayesi olmuş.. Canım tebrik ederim seni, tabi eşinide desteği büyük olmuş Rabbim evladınıza hayırlı, sağlıklı bereketli ömürler nasip etsin inşallah..