Nasippp YagizAsyaMom işte diyorum ya ablam ile geçen hafta pazar günü görüştük o dün test vermiş bu gün sonuç pozitif bende hastaydım ama geçti hemde görüşeli pazar günü bu gün 8 gün oldu yani
Ezgimine Nasippp kuluçka döneminde bulaş olmaz diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim eşim pozitif ben negatif ama bende aynı belirtileri yaşadım. Eğer belirtiler artarsa o zaman covid olabilir.
Nasippp Ezgimine yok artma hatta iyileşmeye geçtim yani hemde 8 gün oldu görüşeli sadece öksürük oluyor arada olmadı test vericem bende
almila2020 merve2009 özel aracınıza binin 2 maske takın gidin dediler il saglık bakanlığından 🤷♀️ burda sistem cok farklı ilerlio sanırım 12 gündür ne arıyan var ne soran var malesef
almila2020 Miragee işte bizde onu ögrenmek istiyoruz aslında ben dogum yapcam negatif mi pozitif mi bilelim Dioruz ama hic bi şekilde test yaptıramıyoruz yani ugrasıyoruz hala ama bakalım
Miragee almila2020 sana benden tavsiye nefes alamıyorum almakta zorlanıyorum de birde yakınında pozitif olan birinin adını ver onunla teması oldu de o zaman almak zorundalar
almila2020 Miragee teşekkür ederim ne kötü günlerden geçiyoruz Allahım hepimizi korusun insallah Bi an önce kurtarsın bizi şu illetten🙄