merve2009 Merhaba arkadaşlar eşim bir hafta önce covid pozitif çıktı tam 1 hafta sonra tekrar test yapıldı hala pozitfi şuanda hiç belirti kalmadı ama siizn ne kadar sonra negatife döndü burdada çok geçiren var tecrubelerinize ihtiyacım var
almila2020 Bnm de eşimin 12. Günü bgn 2. Testi nasıl Yaptırdınız mardinde yaşıyorum devlet Bi daha test yapmıcaz dio özele gittik onlar da yapmıo her an dogumum olabilir bilmek istiyoruz hala pozitif mi negatife döndümü ama test yaptıramıyoruz malesef
merve2009 almila2020 eve gelip yapıyorlar il saglıktan onlar yapıyorlar zaten biz söylemeden şimdi pozitif çıktıgı için tekrar yaparlar
almila2020 merve2009 bize hiç kimse gelmedi 12. Gün bgn kendimiz aradık il saglık aile hekimi falan hatta eşim devlete gitti dün yapmıyoruz 2. Testi dediler 14 gün bitince 1 hafta daha uzatıyolarmış karantinayı Snra normal devammış cok teşekkür ederim bizim yasadıgımız yerle ilgili demekki sıkıntı.
merve2009 almila2020 karantinadayken evden nasıl çıktı ki yasak aslında biz hiç çıkmadık daha bugün 8.gün
Nasippp Miragee benimde ablam dün test yaptırmış pozitif çıkmış ama aynı ev içinde eşinde kayınvalidesinde negatif çıkmış. Bizde ablamla geçen hafta pazar günü görüştük yazmıştım kaç gündür boğaz ve burun tıkanıklığım var DİE ama nezlem geçti sadece hafif öksürük var bende de ablam ile görüşeli 8 gün olmuş yani geçme ihtimali. Olmuş mudur? Bende test verecem galiba 🥺 ateşim yol eklem ağrım yok
almila2020 Miragee işte bizde onu ögrenmek istiyoruz aslında ben dogum yapcam negatif mi pozitif mi bilelim Dioruz ama hic bi şekilde test yaptıramıyoruz yani ugrasıyoruz hala ama bakalım
almila2020 merve2009 özel aracınıza binin 2 maske takın gidin dediler il saglık bakanlığından 🤷♀️ burda sistem cok farklı ilerlio sanırım 12 gündür ne arıyan var ne soran var malesef
Safie Nasippp benim de burun tıkanıklığı var ve sabah uyandığımda boğaz ağrısı okuyor bu belirti mi acaba
Nasippp Miragee kız ama 8 gün oldu olsa pozitif çıkar dimi yani ben yaptırsam çıkar dimi varsa ben sürekli tuzlu su İLE gargara yapıyorum limon yiyorum. Bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum aceba ondan da ateş falan olmamış olabilir mi
Miragee Nasippp arttırmadı bol bol c vitamini aldım.. Sende pozitif degil ki zaten yarın rahat gidebilirsin hastaneye
Ezgimine Nasippp pozitif temaslıysan o kişi senin adını verdiyse temaslı diye sisteme düşer sana da 14 gün karantina uygulanır.
Nasippp Miragee nereden anladın pozitif olmadığımı canım inş değilimdir ya ablamda çıkınca korktum 😔 belirtiler geçtiği için mi? Veya 8 gün oldu zaten göreşeli ben hastalandım iyileştim neredeyse ablam dün sadece grip oldu ve gelen misafirlerde çıktığı İÇİN şüphelenip yaptırdı testi
Nasippp Ezgimine adımı vermemiş sormuşlar ki 48 saat önce görüştüğünüz kimse oldu mu? Dün vermiş testi bu gün sonuç pozitif DİE çıkmış biz geçen hafta pazar günü görüştük sizce olmuş olabilir mi?
Nasippp Ezgimine ayrıca ben 3-4 gündür nezle boğaz ağrısı yaşadım ama öyle yatak döşek değil tuzlu su İLE gargara yaparak geçti nezlem ağrım bu gün sadece hafifle öksürük var ara ara yani ayrıca koku tat kaybımda sıkıntı yok eklem ağrım yok ateşim yok
Ezgimine Nasippp kuluçka döneminde bulaş olmaz diyorlar. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim eşim pozitif ben negatif ama bende aynı belirtileri yaşadım. Eğer belirtiler artarsa o zaman covid olabilir.