Pelin43 Iyi Pazarlar anneler.. İlk gebeliği olanlar bebeğiniz kaçıncı haftada kanala indi? Ben 37+2yim henüz inmemiş dedi Dr haftaya kadar inmesi lazım dedi ama henüz aynı duruyor 🙄 kanal darlığı mı var acaba yoksa iner mi daha..
Ebruaybars Pelin43 bnde 37+3 te kontrole gittim inmemistim salı günü 38+2 oluyorum tekrar bakacak bakalım ayy bı de alttan bakacak korkuyorum alttan bakinca
Meriwa Pelin43 40 dayım hala inmedi cnm doğum esnasında bile sancıyla da inebilir cok stres yapma sen 42 yi bekliyorum ben
Bsrlmnemr Pelin43 35. Haftada indi 36+5 olduk gelen giden yok :) zaten sezeryan olacağım belli sebeplerden dolayı
hfg Ebruaybars 3 5 saniye sürüyor canım beni de alttan muayne etti ilk kez oldum biraz korkuyodum ama acımıyor
Pelin43 Ebruaybars korkmayın acımıyor muş ama işte gene de strese giriyor ilk defa yaşayacak olunca insan inşallah sağlıkla doğar bebişler
Pelin43 Meriwa Dr baş çevresi biraz büyük demişti geçen hafta acaba normal olmaz mı ki diye aklıma takıldı da demek ki zamanı var dah a
Ebruaybars __meczup__ çatı muayenesi doğumu tetikliyor diyorlar zaten bnmki 37 de yaptı şimdi 38 e girdim yine bakacak
Pelin43 Ebruaybars bana baksam şimdi darlık çıkar inmediği için biraz ağrın olup açılan lazım dedi bence tetiklemez diye düşünüyorum
Domatesimm Pelin43 Ablamın da inmemişti 38 haftada sancısı gelmişti, merdiven in çık demişlerdi, hastanede iki tur indi çıktı kanala girdi sonra Doğum oldu. Secde ederek durunca da iniyormuş doktor öyle demişti bana bi de merdiven inin çıkın.
Prensesim2018 Pelin43 benimde 38 haftalik tam inmedi dedi kanala ama ne kadar sanci olunca kasilma olunca o iner merak etme cnm
Pelin43 Prensesim2018 geçen hafta yalancı sancı oluyordu bu hafta hiç olmadı bakalım ne zaman gelecek 😬🤔 sanırım erkek bebekler biraz geç geliyor