Dilek-123 Kuzey55 merhaba gitmedim ama bafralısınız galiba MediBafra da doktor öneriniz var mıdır başka yerden oraya geleceğiz bilgim yokta
Tunc35 Bafra devlet hastanesindeki doktorların iyi olduğunu duymuştum bir kaç kişiden, bende Durdane hanıma gittim bir kez ilgiliydi devam edilebilir diye düşünüyorum daha 16 haftalığım
Dilek-123 Tunc35 başka şehirden yeni taşındık normal doğum yaptırma olasılığı nasıl acaba Durdane hanımın
Gllpkr Dilek-123 çevremde bir çok insan var onda doğum yapan çok memnunlar bende ikinci gebeliğimdeyim şuan ilkini devlette yaptım ama artık dürdane hanıma gidiyorum normal doğumu fazlasıyla öneren bi doktor
Ruj000 Gllpkr virus varken dogum yaptiniz sanirim bu donemde bir cok hastane kendince kurallar koyuyor acaba orda virus yuzunden koyulan kurallar nelerdir refakatci snrlamasi koyan var babayi almayan var bebek kuveydeyken emzrmk icn anneyi almiyolrmis sagarak veriyordu sütünü bu tarz seyler beni endiselendiriyo acaba orda boyle bir durum var mi
Gllpkr Tunc35 doğum ücretini tam olarak bilmiyorum ama bu sene daha pahalı diye duydum sorucam doktoruma bi paket alıyosun işte içinde doğum ücreti kan tahlili vs oluyomuş bilgi alim haber veririm sizede
Dilek-123 Tunc35 canım ben sormuştum bir ay olacak 3000-3500 arası edidural içinde artı 700 TL diye belirttiler
Gllpkr Ruj000 o kadr bilmiyorum canım ben normal doğurdum pzartesi günü annemi aldılar içeri yanımdaydı hep küvezle alakalı bi bilgim yok inan
Anneaksoy Sedagmlksz iki oğluma ayça Karataşa gitmiştim ayrılmış hastaneden şimdi gamzeye gidiyorum hatta bugun gittim ilgili ve hep iyi Bi doktor diye duyuyorum
Sedagmlksz Gllpkr nasıl peki vs doğuma giriyor mu normal sezaryen yanlılığı hastaya yaklaşımı bilgi verir misiniz