Mombaby zeyolin fiyati ne kadar peki burhan şeker inde ozel muayenesi 300 tl mis bir arkads yaptirdi da memnun kalmıştı
zeyolin Mombaby dr ahmet 350 imis hastane öyle söyledi.Ama burhan beyin yaptığını bilmiyordum şuan sizden duydum o da yapıyorsa ona yaptırırım çok iyi bir doktor
Glfdn Mombaby benim doktorum zaten çok ayrıntılı incelediği için organlarını gerek duymadı yani herkes de gerek duymuyormuş
Hanif zeyolin ben Burhan hocaya gidiyorum ve onda yaptırdım 300 tl ve gayet te güzel baktı tavsiye ederim.
Hanif Mombaby ben medikal park a gidiyorum Burhan şeker çok memnunum. Eğer düşünürseniz tavsiye ederim. Detaylı ultrasona da onun kendi muayenesinde girdim.
zeyolin Hanif ben de medical mine hanıma gidiyorum ama daha doğum fiyatını falan konuşmadık sizin bir bilginiz var mı
Hanif zeyolin Doğum fiyatı doktordan doktora değişmiyormuş Canım bi arkadaşımda Azize hanıma gitti Doğum yaptı normal 2500tl sezeryan 2800 tl. Muayene ücreti doktordan doktora değişiyor ama Doğum sabitmiş Burhan hoca da aynısını söyledi. 😊
zeyolin Hanif hımm ay ben daha hiç o konulara girmedi hastane odası süsleme falan var mı hastanede biliyor musunnn
zeyolin Hanif ücretliymiş onu biliyorum da acaba hastanenin anlaşmalı olduğu biri yada kurum var mı siye merak ettim dışardan bulmak çok sıkıntı maleseff 🙁