Mombaby Ayrıntılı ultrason haftam geldi devlet hastanelerinde yapmiyolarmis egitim arastirmadan randevu al demisti dr ama zeynep kamilden almak istiyorum ama alamdim bi turlu kartal arastirma da yokmus oyle dedi napcam ben 😒gebze de oturuyorum
Nazyun Mombaby Ümraniye devlet hastahanesi yapıyo canım ve baya en son makineler ben ordan randevu aldım doktora muayene olacak sonra sistemden açacak bölümü detaylı için randevu alacağım
Emineslh Nazyun randevuyu çok ileri tarihe mi veriyor ben mesela 22haftalık gebeyim zeytinburnu süleymaniye kadin dogum devlet hastanesi bana geç kalmışsın dedi özele gitcem mecbur eğer ümraniye erken verirse gidiyim ona
Mombaby Cok teşekkür ederim o xaman umraniye devletten kadin doguma ramdevu almaliyim o beni doppler icin yonlendirecek degil mi dogru anlamisim😊❤
Emineslh Mombaby hyr her türlü bebeği ayrintili bakılıyor özel de de yüzü dışında renksizmis bende yeni öğrendim
ElifKarata Mombaby renkli olunca bebeğini renkli görüyorsun renksızde siyah beyaz normal ultrason daki gibi görüyorsun canm
Mombaby Emineslh aslında 22 gec degilki ya zeybep kamilde randevu alirken doppler 18 24 haftalar yaziyodu
Mombaby Hanifee gebze de devlette yok ozellerde varmis ben devlette sansimi deneyeyim dedim ama olmiycak galiba
Nazyun Mombaby Mombaby randevuları1 ay sonrasına verdikleri için o zaman 25 haftalık olmuş olacaksınız ama yinede bi sorun
Mombaby Hanifee bu zamana kadar darica farabi yildiz altana gittim artik ozele gecmek istiyorum yuzyil cigdem hanima baslicam bakalim nasil olacak siz nereye gidiyorsunuz
Hanif Mombaby ben medikal park a gidiyorum Burhan şeker çok memnunum. Eğer düşünürseniz tavsiye ederim. Detaylı ultrasona da onun kendi muayenesinde girdim.
Glfdn Mombaby Fatih devletde renkli ultrason var canım ama ayrıntılı yapıyorlarmı bilmiyorum benim doktor renkli ultrason istedi ayrıntılı istemedi
Mombaby Glfdn ya oyle mi bana dr 2. Duzey ayrintili ultrason dedi iste sakatlik varmi diye bakilcak organlari tammi falan diye
zeyolin Mombaby canım ben de gebzedeyim ne yazıkki çok seçenek yok genelde fiyatlar aynı özellerde.Ben medicalde mine hanıma gidiyorum takip için.Detaylıyı o yapmıyormus prof Ahmet esmer var ona yaptırıcam iki hafta sonra
Mombaby zeyolin fiyati ne kadar peki burhan şeker inde ozel muayenesi 300 tl mis bir arkads yaptirdi da memnun kalmıştı
Glfdn Mombaby benim doktorum zaten çok ayrıntılı incelediği için organlarını gerek duymadı yani herkes de gerek duymuyormuş